Spatiu insuficient
Spatiu insuficient
Ce trebuie sa fac, am eroare: there is not enough disk space for:saga.3.03/0003/registru.cdx.56"
Va rog sa ma ajutati , nu mai pot inregistra nimic
Va rog sa ma ajutati , nu mai pot inregistra nimic
Re: Spatiu insuficient
mai sterge ceva de pe discul C sau D, unde e instalat Saga 

Am sters Saga din C si am pus pe D, acolo aveam mai mult loc liber.
(recunosc am avut ceva emotii, dar acum e ok)
Multumesc
(recunosc am avut ceva emotii, dar acum e ok)
Multumesc

Oare are ceva legatura daca declaratiile se pun automat in C/Temp?
Pe moment asa am putut rezolva situatia.
Pe moment asa am putut rezolva situatia.
La fiecare generare de declaratie (aici nu ma refer la generarea aceluiasi declaratie de mai multe ori) se genereaza in C:\temp.
Daca le salvezi intr-un alt loc atunci cele din temp se pot sterge.
De altfel se pot sterge si fisierele mai vechi din "SAGA C.3.0\salv_bd", adica sa lasi doar ultime 5-10 fisiere generate, asta daca nu vrei sa restaurezi pe viitor salvarile acelea.
Daca le salvezi intr-un alt loc atunci cele din temp se pot sterge.
De altfel se pot sterge si fisierele mai vechi din "SAGA C.3.0\salv_bd", adica sa lasi doar ultime 5-10 fisiere generate, asta daca nu vrei sa restaurezi pe viitor salvarile acelea.
Help!
Dupa ce am pus Saga din C in D, acum am constatat cy stupoare ca la una din firme( de fapt in acela in care am lucrat cand mi sa umplut memoria) ca au disparut inregistratile din registru de casa, banca, de fapt la inchidere de luna imi scrie un mesaj:Intrari validate, fara nota contabila aferenta:( de cand am inceput sa lucrez in Saga) .
Ce sa fac?
Am baza de data arhivata, iar ce fac cu inregistarile pe luna februarie( am cateva sute de inregistrari pe feb)?
Va rog ajutati-ma.
Multumesc
Dupa ce am pus Saga din C in D, acum am constatat cy stupoare ca la una din firme( de fapt in acela in care am lucrat cand mi sa umplut memoria) ca au disparut inregistratile din registru de casa, banca, de fapt la inchidere de luna imi scrie un mesaj:Intrari validate, fara nota contabila aferenta:( de cand am inceput sa lucrez in Saga) .
Ce sa fac?
Am baza de data arhivata, iar ce fac cu inregistarile pe luna februarie( am cateva sute de inregistrari pe feb)?
Va rog ajutati-ma.
Multumesc
faceti o salvare a datelor la firma respectiva
apoi restaurati ultima arhiva si vedeti ceva mai spune la verificare date. din pacate salvarea datelor trebuia sa o faceti mai des cand aveti asa multe date.
--sau la zi acum verificati ce lipseste si le introduceti. cele fara nota aferenta doar devalidati si validati din nou si o sa fie ok.
apoi restaurati ultima arhiva si vedeti ceva mai spune la verificare date. din pacate salvarea datelor trebuia sa o faceti mai des cand aveti asa multe date.
--sau la zi acum verificati ce lipseste si le introduceti. cele fara nota aferenta doar devalidati si validati din nou si o sa fie ok.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Mi s-a sters tot din reg de casa din 2010- pana in ian2012
Nu au note contabile nici o inregistare de 2010- pana in ian2012.
De Bilant nici nu poate fi vorba.
Am speranta ca domnii de la Saga o sa ma ajute.Am trimis baza de date.
Nu au note contabile nici o inregistare de 2010- pana in ian2012.
De Bilant nici nu poate fi vorba.

Am speranta ca domnii de la Saga o sa ma ajute.Am trimis baza de date.
Datele nu pre dispar.
Cand ai mutat de pe C: pe D: datele ai facut si o salvare de baza de date pentru toate firmele? Daca da atunci acolo trebuie sa fie o salvare care contin informatiile necesare.
Cand ai mutat de pe C: pe D: datele ai facut si o salvare de baza de date pentru toate firmele? Daca da atunci acolo trebuie sa fie o salvare care contin informatiile necesare.
- Administrator
In cazul in care hardul ramane fara spatiu, pot sa se piarda fisiere, rezultatele unei astfel de situatii fiind impredictibile.
Eu multumesc echipei Saga ca mi-a ajutat cu refacerea bazei de date.