cod clasificare - tester diagnoza
cod clasificare - tester diagnoza
Buna ziua, ma poate ajuta cineva ca eu nu gasesc unde as putea sa incadrez (ce cod de clasificare are) un tester pentru diagnoza (acela pentru masini)? Va rog mult! (A costat aprox. 8000 lei +TVA).
Re: cod clasificare - tester diagnoza
poate asta
:
2.2.1.1 - Aparate, instrumente si instalatii pentru masurarea marimilor geometrice. Aparate si instalatii pentru masurarea marimilor mecanice si acustice

2.2.1.1 - Aparate, instrumente si instalatii pentru masurarea marimilor geometrice. Aparate si instalatii pentru masurarea marimilor mecanice si acustice
Mersi mult pentru sugestie, gramac921! Pana la urma cred ca la codul asta raman ca altul mai potrivit nu-i gasesc.
asta mi se parea cel mai adecvat ... 

-
2.2.10. am folosit eu.
Tot in legatura cu aceste coduri, la acelasi service auto, daca ma mai puteti ajuta, mai am cateva imobilizari la care nu sunt sigura sau nu am gasit un cod ok:
- presa banc - eu am zis 2.1.5.1 (aprox. 1500 lei)
- compresor - eu am zis 2.1.16.4.2. (aprox. 3400 lei)
- masina dejantat ......nu am gasit nimic (aprox. 3800 lei)
- mamasina echilibrat.....nici aici nu stiu (aprox. 3800 lei)
- presa banc - eu am zis 2.1.5.1 (aprox. 1500 lei)
- compresor - eu am zis 2.1.16.4.2. (aprox. 3400 lei)
- masina dejantat ......nu am gasit nimic (aprox. 3800 lei)
- mamasina echilibrat.....nici aici nu stiu (aprox. 3800 lei)
Iar nu stiu pe unde sa le gasesc! Mi-am pierdut o gramada de timp si tot nu am gasit! Voi ce ziceti? la ce cod de clasificatie ati baga un "sistem de incalzire pe motorina" si un " aparat de incarcat instalatiile cu freon"..... chiar nu mai am nervi
Presa banc cu val.aproximativa de 1.500 lei nu e mijloc fix.