transfer comanda sau productie

Chestiuni specifice extensiilor PubLine si MarketLine
iconaruc24

transfer comanda sau productie

#1 Mesaj de iconaruc24 »

Am instalat Pub line, functioneaza, am simulat cateva comenzi, le-am incasat, le-am transferat in Saga C si le gasesc acum ca si facturi care ar putea fi validate.
Problema e ca eu vand produse finite (pe baza de retete, cantitativ valoric) si ma asteptam ca automat sa se transfere si comanda sau productia.
Ce imi scapa?
Sau productia trebuie sa o introduc ca si pana acum manual?

Multumesc

bogdan

Re: transfer comanda sau productie

#2 Mesaj de bogdan »

Productia se genereaza automat in momentul validarii facturii, pentru produsele pe baza de reteta. Este necesar totusi, ca tipul de articol asociat produselor pe baza de reteta sa fie nestocat. Daca ati folosit ca tip de articol "Produse finite", mergeti in "Fisiere\Tipuri de articole" si bifati nestocat in dreptul tipului de articol "Produse finite".

iconaruc24

#3 Mesaj de iconaruc24 »

Multumesc.
Am pus bifa la nestocat si s-a generat si productia.
Acum dupa ce am validat factura ea ramane neachitata cu toate ca in Pub Line am achitat-o.

bogdan

#4 Mesaj de bogdan »

Factura se incaseaza automat la validare in cazul in care clientul aferent ei are un analitic la unul din conturile 5311,5121,5328,5125.
Mai mult, daca intrati in Publine, in Administrare/Configurare la pagina Vanzare, aveti posibilitatea sa va alegeti clientul implicit pentru incasarile cu numerar, bonuri de masa, card. Astfel va puteti configura in Saga, clienti diferiti pentru fiecare incasare integrala cu una dintre modalitatile de plata de mai sus, iar in PubLine sa-i alegeti in ecranul de Configurare.

sauciuca

#5 Mesaj de sauciuca »

Buna ziua. Sunt un utilizator nou al Pub-line si am o problema la transferul datelor din PubLine in Saga C : cand incerc sa fac transferul apare mesajul Data_doc not found. Acest mesaj a aparut dupa ultima actualizare a programului din data de 19 feb. Inainte nu a aparut aceasta eroare. Imi puteti spune cum pot rezolva aceasta situatie?

bogdan

#6 Mesaj de bogdan »

sauciuca scrie:Buna ziua. Sunt un utilizator nou al Pub-line si am o problema la transferul datelor din PubLine in Saga C : cand incerc sa fac transferul apare mesajul Data_doc not found. Acest mesaj a aparut dupa ultima actualizare a programului din data de 19 feb. Inainte nu a aparut aceasta eroare. Imi puteti spune cum pot rezolva aceasta situatie?
Pentru rezolvarea problemei actualizati programul Saga la ultima versiune.

chirilat

#7 Mesaj de chirilat »

Imi cer scuze dar eu nu vad meniul de unde se pot transfera vanzarile din Publine in Saga C.

Puteti sa ma ajutati va rog?

Multumesc.

chirilat

#8 Mesaj de chirilat »

Rezolvat.
Totusi bp in productie nu apare..

bogdan

#9 Mesaj de bogdan »

Bonul de productie se genereaza automat la validarea facturii, in cazul in care aceasta contine articole cu reteta, al caror tip de articol este nestocat.

Scrie răspuns