As vrea sa stiu si eu care mai este salariul unui contabil,in speta la cei
cu 2 ore pe zi cu contract de munca incheiat.Ce aveti in vedere la negociere,cifra de afaceri ori volum.de lucrari?
Normal ca la 2 0re pe zi cu contract inseamna obligatoriu 25% din sal min.pe econ. Practicati suma asta sau negociati ceva in plus neoficial?
Eu am firme cu cifr.de af. 100.000-250.000 lei si iau in medie 180-200 lei
in mana.Fac contabilitatea de la a-z.Sunt curios sa stiu cum se plateste in alte zone,poate mai ciugulesc ceva de la patronii mei.
S-auzim de bine.
CARE MAI ESTE PRETUL UNUI CONTABIL ??
-
-
Pretul unui contabil --> "mort sau viu" ?
GLUMESC!
In general se ia c-am jumate din salariul minim pe economie la care se adauga ori se scade in functie de volumul de lucrari (acte), daca are salariati (faci si depui declaratii la bugetele de asigurari), daca firma face imprumuturi la banci (faci documentatiile necesare la banca), daca mai faci macar 2 bilanturi pe an care intra in pret, etc
GLUMESC!
In general se ia c-am jumate din salariul minim pe economie la care se adauga ori se scade in functie de volumul de lucrari (acte), daca are salariati (faci si depui declaratii la bugetele de asigurari), daca firma face imprumuturi la banci (faci documentatiile necesare la banca), daca mai faci macar 2 bilanturi pe an care intra in pret, etc
-
O firma cu productie si 10 angajati, cu vanzare en gross, contabilitatea primara o tin ei iar pentru restul, 500 RON in mana + si-au cumparat programul SAGA integrat pe care lucrez de 2-3 ori pe luna dupa masa dar asta nu e treaba lor intelegerea era sa fie totul ok.
La alta firma cu 3 magazine (contabilitate primara e la ei) si transfer datele la sf de luna in conta generala + restul, 24 angajati 800 ron.
sa mai continui ?...
mai am si firme fara activitate mare (2-3 facturi pe luna) 150 RON.
oricum sunt orientative.. astea sunt in Caras S.
La alta firma cu 3 magazine (contabilitate primara e la ei) si transfer datele la sf de luna in conta generala + restul, 24 angajati 800 ron.
sa mai continui ?...
mai am si firme fara activitate mare (2-3 facturi pe luna) 150 RON.
oricum sunt orientative.. astea sunt in Caras S.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)