Bon eronat?

Chestiuni specifice extensiilor PubLine si MarketLine
Încuiat
pascutac

Bon eronat?

#1 Mesaj de pascutac »

Am o problema cu o casa de marcat Euro 500T Handy si anume, pe bonul tiparit din Publine, daca dau un bon de 5 lei, imi tipareste pe total bon 5 lei, dar in partea de jos a bonului imi pune Numerar 500 lei, Rest client 495 lei. teoretic nu ar fi o problema ca se incaseaza doar 5 lei, dar nu mi se pare ok, in conditiile in care daca scot un bon din casa de marcat direct, il scoate corect. Ce parere aveti, e problema din casa de marcat pentru modul online sau din Pub?

gagium936

Re: Bon eronat?

#2 Mesaj de gagium936 »

cred ca are vreo relevanta doar din punctul de vedere al felului in care se transmit datele catre casa de marcat ; practic programul "indica casei de marcat" cat s-a primit ca valoare de la client, iar ea iti spune si ce rest sa dai
eu am o astfel de casa de marcat si chiar daca folosesc frecvent optiunea de calcul al restului din SAGA C, pe bon nu imi tipareste asa ceva
Keep Walking!

pascutac

#3 Mesaj de pascutac »

Mai mult ca sigur ca e ceva setare, dar nu imi dau seama care e. Eu nu folosesc optiunea cu rest de plata...de asta ma mir de ce face chestia asta...

bogdan

#4 Mesaj de bogdan »

Va rog sa contactati distribuitorul acestor case de marcat: 0788 481 023 Ciprian Radu.

Încuiat