bilant 2011
Re: bilant 2011
Buna ziua,
Pe langa ceea ce genereaza Saga, adica f10, f20, f30, f40, notele explicative (10) si declaratia adm mai trebuie atasat vreun document pentru a putea fi depus bilantul?
Multumesc
Pe langa ceea ce genereaza Saga, adica f10, f20, f30, f40, notele explicative (10) si declaratia adm mai trebuie atasat vreun document pentru a putea fi depus bilantul?
Multumesc
As mai avea totusi o intrebare: notele explicative listate din saga se trimit doar cu completarile care trebuie efectuate acolo unde avem ....... sau trebuie modificate si in alta parte? 

Hristos a Inviat!
Daca se poate un raspuns la intrebare
As vrea sa depun bilantul in aceasta saptamana.
Multumesc
Daca se poate un raspuns la intrebare

Multumesc
Hristos a Inviat!
Am si eu o intrebare, folosesc Saga de foarte putin timp si vreau sa listez cele 10 notele explicative din programul saga dar cand dau listare imi listeaza doar nota 1, cu toate ca am sume si in alte note explicative. Ce trebuie sa fac ca sa pot lista din program?
Va multumesc!
Am si eu o intrebare, folosesc Saga de foarte putin timp si vreau sa listez cele 10 notele explicative din programul saga dar cand dau listare imi listeaza doar nota 1, cu toate ca am sume si in alte note explicative. Ce trebuie sa fac ca sa pot lista din program?
Va multumesc!
-
Adevarat a inviat!
Trebuie sa selectati butonul Accept dupa listati prima nota pentru a o lista pe urmatoarea si tot asa pana la nota 10. Daca accesati butonul Renunt practic listeaza doar prima nota si pe celelalte nu.
Consultati urmatorul tutorial privind bilantul http://www.youtube.com/watch?v=8oeuFsjE ... r_embedded
Trebuie sa selectati butonul Accept dupa listati prima nota pentru a o lista pe urmatoarea si tot asa pana la nota 10. Daca accesati butonul Renunt practic listeaza doar prima nota si pe celelalte nu.
Consultati urmatorul tutorial privind bilantul http://www.youtube.com/watch?v=8oeuFsjE ... r_embedded
Multumesc frumos!
Am listat toate anexele.
Am listat toate anexele.
Va salut respectuos
am o asociatie non-profit si, in momentul in care vreau sa generez PDF la bilant, imi cere nr. de inregistrare la Registrul Comertului. Cum rezolv asta? Va multumesc mult.

am o asociatie non-profit si, in momentul in care vreau sa generez PDF la bilant, imi cere nr. de inregistrare la Registrul Comertului. Cum rezolv asta? Va multumesc mult.
ii completezi un nr de inregistrare la configurare ceva J11//
tomac a spus:
Trebuie completat în ecranul de configurare ceva de genul J<cod_judet>//.
Spre exemplu pentru București e nevoie de J40//
Asta pentru că în funcție de acel cod se completează județul
tomac a spus:
Trebuie completat în ecranul de configurare ceva de genul J<cod_judet>//.
Spre exemplu pentru București e nevoie de J40//
Asta pentru că în funcție de acel cod se completează județul
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
Buna seara.
Am transmis cu bine bilantul pe 2011, dar ma framinta nevoia de a vedea stare de prelucrare, sau eventualele notificari.
Unde pot vedea starea de prelucrare sau cum guta se cheama.
multumesc
Am transmis cu bine bilantul pe 2011, dar ma framinta nevoia de a vedea stare de prelucrare, sau eventualele notificari.
Unde pot vedea starea de prelucrare sau cum guta se cheama.
multumesc
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
multumesc! Mi-a trecut mie prin cap varianta asta, dar ma gandeam sa nu se "inregistreze" undeva si J-ul.
Spor la treaba!!!
Spor la treaba!!!

-
Da ... asta stiu. De acolo se obtine recipisa de preluare a documentelor validate corect. Asta am primit-o in 5 minute dupa transmitere.
Eu ma refeream la un fel de stare de prelucrare in cadrul sistemului, daca e bine intocmit pe troncul ministerului dupa pofta si gustul degeabistului care verifica acest lucru.
Pentru HorvayA687
Daca corelatiile nu sunt corecte atunci automat ar trebui sa primesti in recipisa acele erori, altfel este corect.
Ii drept ca in anii anteriori cei de la finante mai aveau cateva corelatii suplimentare cand se depunea bilantul, precum verifica unele informatii din balanta cu cel din bilant (asta cel putin asa era la Satu Mare), dar cred ca acum acele corelatii "suplimentare" erau trecute in acest "pdf inteligent"
Pentru GruinL
Verifici notele contabile generate, iar daca ai ceva suplimentar de adaugat completezi sau modifici.
Daca corelatiile nu sunt corecte atunci automat ar trebui sa primesti in recipisa acele erori, altfel este corect.
Ii drept ca in anii anteriori cei de la finante mai aveau cateva corelatii suplimentare cand se depunea bilantul, precum verifica unele informatii din balanta cu cel din bilant (asta cel putin asa era la Satu Mare), dar cred ca acum acele corelatii "suplimentare" erau trecute in acest "pdf inteligent"
Pentru GruinL
Verifici notele contabile generate, iar daca ai ceva suplimentar de adaugat completezi sau modifici.