utilizare publine

Chestiuni specifice extensiilor PubLine si MarketLine
stanv187

utilizare publine

#1 Mesaj de stanv187 »

mi-ar fi de mare folos daca cineva care utilizeaza publine mi-ar putea explica modul de folosire al acestuia.
de exemplu :
1.am constatat ca gestiunile global-valorice nu se preiau in publine. asta inseamna ca,pt a crea lista de produse din restaurant,va trebui sa configurez o gestiune "restaurant" care sa fie cantitativ valorica ?pana acum eu am lucrat cu o gestiune "produse finite" ( cantitativ-valorica) din care transferam produsele catre "restaurant" .
2.daca restaurantul face si livrari la domiciliu,caz in care produsele nu au acelasi pret si acelasi gramaj ca cele vandute in restaurant,trebuie sa fac o gestiune separata,sa zicem "distributie" ?
va multumesc.

bogdan

Re: utilizare publine

#2 Mesaj de bogdan »

1. Pentru a lucra cu modulul PubLine trebuie sa aveti gestiuni cantitativ-valorice. In cazul articolelor cu reteta, productia va fi generata automat la validarea facurii, numai daca tipul de articol asociat acestor produse este nestocat.
2. In cazul in care aveti produse diferite, le puteti asocia unei alte grupe pentru a fi mai usoara selectia la vanzare.

Scrie răspuns