Notificare TVA trimestrial
Notificare TVA trimestrial
Am depus declaratie 010 de trecere la TVa lunar si nu trebuia(in decembrie cu trecere de 01.01.2012), drept care am primit notificare de la finante. D300 si D394 pt ian si febr le-am depus lunar. Cum depun D300 si D394 pt luna martie (am depus 010 de trecere la trimestrial incepand cu 01.01.2012, in urma notificarii)? Eu m-am gandit sa depun decont trimestrial de TVA cu sumele doar din luna martie pt a se pastra soldurile la TVA de recuperat, iar D394 la fel ( trimestrial, doar cu achizitiile si livrarile din martie). Astept sugestii.....
Re: Notificare TVA trimestrial
verifica la finante daca au inregistrat declaratiie
daca nu, depui cu sumele pe 3 luni, daca da, depui cu sumele pe luna ramasa
daca nu, depui cu sumele pe 3 luni, daca da, depui cu sumele pe luna ramasa
daca ai semnatura electeronica verifici la dosarul fiscal pe anaf
Am verificat pe ANAF si am depuse deconturile pe ian si febr lunare. cum depun la martie: trimestrial cu sumele din martie doar, sau cum?
cum vrei depui daca ti-e lene sa iei legatura cu ANAF
septimiuv scrie:cum vrei depui daca ti-e lene sa iei legatura cu ANAF
septimiuv, ti-am urmarit postarile de-a lungul timpului. Nu iti contest inteligenta, dar iti detest aciditatea. Nu am adresat intrebarea pe forum de lene, ci pentru ca am primit mai multe variante de la anaf (de fapt pareri, nu o solutie), si in nici un caz din cauza lenei. M-am gandit ca mai sunt sau au mai fost si alti colegi in aceasta situatie. Acesta e scopul forumului de fapt, nu? Nicidecum acela de a fi luat peste picior de vreo 2-3 care se cred cei mai destepti.
e atat de simplu ca pana acum rezolvai
iei fisa de la finante si vezi daca ai tva in ea pt primele 2 luni si rezolvi cu 300
te uiti in dosarul fiscal si vezi daca ai 394 si ai rezolvat si a doua problema
problema cu desteptaciunea mea nu o sa o rezolvi
iei fisa de la finante si vezi daca ai tva in ea pt primele 2 luni si rezolvi cu 300
te uiti in dosarul fiscal si vezi daca ai 394 si ai rezolvat si a doua problema
problema cu desteptaciunea mea nu o sa o rezolvi

care is aia 2-3 cei mai destepti ?lascutv scrie:de vreo 2-3 care se cred cei mai destepti.