suspenadare prin trimitere in judecata

nicab

suspenadare prin trimitere in judecata

#1 Mesaj de nicab »

Am si eu o problema
Astazi trebuie sa suspend contractul unui salariat incepand cu 01.05.2012,( pe motiv de trimitere in judecata pe penal de catre firma noastra)(art 52 alin 1 lit b din CM), pana la data definitivarii procesului.
Cum fac acest lucru in Saga?
Nu ma lasa sa suspend contractul pana nu trec si data incetare suspendare. Cum naiba sa stiu eu cand se va termina procesul?
Am vazut ca in Revisal 508 se poate, dar nu pot sa stau sa mut toata baza de date din Saga in Revisal 508.
Va rog daca se poate sa ma ajutati si sa-mi spuneti cum anume trebuie sa procedez in Saga...
Mi se pare imposibil ca Saga sa dea astfel de erori...

balazse

Re: suspenadare prin trimitere in judecata

#2 Mesaj de balazse »

Daca tot vorbim de ReviSal, ai intrat si incercat sa introduci suspendarea?
In caz afirmativ ai fi vazut ca si acolo se cere "data inceput suspendare" si "data sfarsit suspendare", ca urmare programul procedeaza la fel ca programul oficial.
Ceea ce poti face este sa introduci o data, dupa care sa modifici da incetarii suspendarii.

nicab

#3 Mesaj de nicab »

Am incercat sa introduc o suspendare , iar in saga nu ma lasa sa introduc fara data de sfarsit.
In schimb in programul lor am facut o incercare si ma lasa. Incercati si voi si o sa vedeti.

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Imi cer scuze, ai dreptate in programul oficial se poate sterge data si se poate salva si genera.
Eu zic sa trimiti un mail celor de la Saga.

Scrie răspuns