Bilant ONG
Bilant ONG
Buna ziua. Ce ma sfatuiti sa fac ,am depus la ghiseu bilantul unei asociatii sportive (d-na mi-a cerut si notele explicative ).Am obiectat - in instructiuni nu scrie nimic despre acestea pt .bil.ong.Verificand numarul primit constat ca imi da eroare.Avand in vedere ca "termenul " de reglare cum sa-i spun este de 3 zile (plec din localitate) deci nu am cum sa ajung ma gindesc sa-lretransmit inca o data on line? Pana la urma trebuiesc facute si aici notele explicative?
-
Re: Bilant ONG
Asa am patit si eu. Am depus bilantul pentru o asociatie sportiva Aeroclub , mi-a dat numarul de verificare la serv. bilanturi , dar magaria de verificare a declaratiei 112 ( ca asa a spus acolo trebuie verificat nu-mi recunoaste numarul de inregistrare ) ( asa ceva nu exista - asa scrie ) Dupa parerea mea trebuie sa te duci inapoi la anaf la ghiseul unde se preda declaratii in mod clasic si pe baza numarului sdat de ei ei trebuie sa se uite daca tie gti-a acceptat depunerea saitul. Eu asa o sa fac. Am mai avut un caz cu dec.112 la o firma care nu a facut autentificare la notar , nu a fost activat cont de catre anaf , am depus in mod classic 112 si tot de la ghiseu a trebuit sa scot dovada. It doresc succes
Recipisa de descarca de pe internet, doar ca se bifeaza la "ghiseu".
Radulya423 ,la bilantul asociatiei ai depus si notele explicative? Am verificat recipisa ...pe ambele amandoua ,bifa- si ghiseu apoi si internet...ca sa nu existe indoieli...
-
Am depus si eu la ghiseu bilantul cu anexele, fara a face fisier zip care sa cuprinda anexele si am primit in recipisa urmatorul mesaj: "eroare regula:R_NO_ZIP:Declaratia nu are fisier ZIP atasat".Cei de la finante au zis ca pot sa duc si arhiva ,dar ca a fost bilantul deja inregistrat, de parca nu ar mai fi nevoie. Ce trebuie facut ?
duceti si arhiva zip ca sa stati fara grije in cazul unui control; cei de la anaf se leaga de orce 

-
un expert contabil a zis ca a facut arhiva zip fara sa scaneze anexele ,adica apar in arhiva fara semnatura si stampila, pt. ca nu le poate scana.Este corect pt. ca vreau sa fac si eu asa?zaineae scrie:duceti si arhiva zip ca sa stati fara grije in cazul unui control; cei de la anaf se leaga de orce
Ultima oară modificat Lun Mai 07, 2012 12:40 pm de către petrescua656, modificat de 2 ori în total.

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
@petrescua656
ce vrei sa spui? a scanat documentele si a facut arhiva fara sa fie semnate si stampilate inainte ?
poate sa le faca asa dar la un control sau verificare nu o sa fie in regula, pt ca spune clar , (notele explicative se listeaza, semneaza, stampileaza si si se scaneaza apoi se face arhiva.zip)
fiecare face cum il taie capul pana la urma, fiecare va raspunde de ceea ce face.
ce vrei sa spui? a scanat documentele si a facut arhiva fara sa fie semnate si stampilate inainte ?
poate sa le faca asa dar la un control sau verificare nu o sa fie in regula, pt ca spune clar , (notele explicative se listeaza, semneaza, stampileaza si si se scaneaza apoi se face arhiva.zip)
fiecare face cum il taie capul pana la urma, fiecare va raspunde de ceea ce face.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
Da,le-a arhivat doar fara sa scaneze.herganiec scrie:@petrescua656
cum sa arhivezi fara sa scanezi ?!
pai ce a pus in arhiva respectiva ?

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
Asa a zis.herganiec scrie:cum sa arhivezi fara sa scanezi ?!