Buna ziua
Ma confrunt cu urmatoarea problema:
- Contabilitatea se tine pe saga C - pana acum fara partea de stocuri. Acum am cumparat si partea de stocuri.
- Am 2 magazine fiecare cu cate 1 program Saga C ce au ceva activitate (intrari , iesiri, etc)
- Acum am realizat si o retea intre magazine si conta, deci pot sa fac vanzari dintr-un singur program de saga (cel pe care faceam conta si care are acum activa si partea de stocuri)
- Vreau sa fac cumva sa transfer excusiv stocurile din cele 2 programe in cel cu care fac conta.
Pana acum transferam datele de la cele 2 magazine prin export-import din arhiva saga.
La inceputul anului am redeschis manual contabilitatea pe 2012 pentru ca in 2011 am inceput cu saga si pana sa ma prind cum stau lucrurile aveam clienti si furnizori dublati, etc. in functie de cum faceam importurile de date.
Nu stiu cum sa sterg - daca se poate din conta- partea de stocuri si sa le import din cele 2 programe de la magazine, doar stocurile, sa-mi fie corecte si sa pastrez si seriile produselor intrate, etc...
La ora actuala daca dau situatie stocuri in conta am stocuri negative , etc... oricum date eronate.
preluare stocuri din 2 programe Saga C
-
Re: preluare stocuri din 2 programe Saga C
faci inventar la cele 2 magazine si le introduci in partea de Conta+Stocuri unde vrei sa tii totul.
Nu cred ca poti sa faci ceea ce doresti altfel.
Nu cred ca poti sa faci ceea ce doresti altfel.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)