concediu medical de recuperat de la casa de sanatate

comanescui845

concediu medical de recuperat de la casa de sanatate

#1 Mesaj de comanescui845 »

Ce trebuie sa fac sa pot recupera banii pe concediul medical al unui salariat ?

baciul

Re: concediu medical de recuperat de la casa de sanatate

#2 Mesaj de baciul »

depui o cerere la casa de asig de sanatate la care atasezi decl 112 cu recipisa, un centralizator cu concediile medicale si copii dupa concediile medical cele roz completate cu calculul corespunzator si apoi astepti sa-ti dea banii. Uneori poate dura si 6-7 luni pana ii primesti.

ANEXA 12

SC ________________SRL
Judeţul
Codul fiscal:
Contul BANCA

Nr. ____________/______________.

CATRE,
CASA DE ASIGURARI DE SANATATE _____

Unitatea SC _________ SRL, cod fiscal ________, cu sediul în localitatea _____________________judeţul _______________, cont _________________________________, deschis la Banca X, vă rugăm a ne vira suma de ___________ LEI ( omiesasuteunulei) , reprezentând diferenţa dintre suma indemnizaţiilor cuvenite (tip indemnizaţii):
▪ ..J1........................... lei...........
▪ ..........................................................
▪ ..J3 .....................................................
▪ ..........................................................................................
şi contribuţia de concedii şi indemnizaţii de asigurări sociale de sănătate datorată de angajator pe luna / perioada MAR 2012, după cum urmează:
- totalul cuantumului prestaţiilor de suportat din bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate pentru concedii şi indemnizaţii plătite pe luna/perioada MAR 2012, suma: _____ lei;
- totalul contribuţiilor pentru concedii şi indemnizaţii datorat de angajator pe luna / perioada MAR 2012, suma: _______ lei;
- totalul sumei de recuperat de la Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate pentru concedii şi indemnizaţii pe luna/perioada MAR 2012, suma: __________ lei.
La prezenta cerere depunem un numar de 5 (cinci) certificate de concediu medical aferente lunii/perioadei pentru care se solicita restituirea sumelor.
Ne asumam raspunderea pentru realitatea datelor prezentate mai sus si pentru corectitudinea determinarii drepturilor de indemnizatii sociale de sanatate.
Anexa: Centralizator privind certificatele de concediu medical aferent lunii/lunilor MAR 2012.

Administrator,

alexoaiac

#3 Mesaj de alexoaiac »

Eu depun direct exemplarele roz alatri de cerere, daca am sume de recuperat; trebuie depuse de fapt copii dupa ele?

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Se depunere exemplarul roz langa cerere, dar sunt cazuri in care se accepta si copia "conform cu original" (dar asta doar in cazul in care se depune certificatul medical la mai multi angajatori, iar "conform cu orginal"-ul il pune medical care a eliberat certificatul).

zglimbeam469

#5 Mesaj de zglimbeam469 »

la prima cerere de restituire depusa mi-a cerut si certificat de atestare fiscala de la finante, conf caruia firma n-are debite restante
mai bine te duci la casa de sanatate si iti da o lista cu ce e necesar

petrescua656

#6 Mesaj de petrescua656 »

Cautati pe google :"CASNT", apoi alegeti INFORMATII UTILE si DOCUMENTE RECUPERARE CONCEDII MEDICALE.
Ultima oară modificat Joi Mai 17, 2012 7:38 pm de către petrescua656, modificat 1 dată în total.

baciul

#7 Mesaj de baciul »

referitor la solicitare hartie de la finante ca nu ai datorii, asa s-a cerut initial dar au renuntat la ideea asta cel putin in arges.
initial si mie asa mi-au spus ca imi trebuie de la finate ca nu avem datorii dar vroiau certificat in fiecare luna ceea ce era aberant ca dura fff mult si se pierdea fff mult timp sa iei certificat in fiecare luna......
cerere + certif roz sau copii+ copie dupa decl depusa cu nr inreg si asteptam banutii sa ii vireze in cont

baciul

balazse

#8 Mesaj de balazse »

La Satu Mare, referitor la datorie, intr-o perioada ajungea si partea cu CCI din fisa sintetica.

Scrie răspuns