Buna ziua
In urma actualizarii 3.0.204 s-au pierdut datele introduse pana in prezent ...ultima salvare pe calculator o am din luna mai a acestui an .
Exista vreo posibilitate sa recuperez datele ?
Multumesc!
In opinia mea datele nu sunt pierdute.E posibil sa fie de vina folderul "_Clona".Dar...mai asteptati si alte opinii, dupa care maine dimineata mail la Saga.Dupa cum la fel de bine, e posibil ca din eroare sa click-aiti pe icon-ul creat de actualizare. http://www.sagasoftware.ro/?p=78
Bine ai venit pe forum.
Din cate stiu cei care au abonament la program primesc un mail unde apare urmatorul text:
Atentie Inainte de instalare, faceti o copie de siguranta la tot directorul programului existent, pentru a putea reveni in cazul unor
probleme la update. De obicei, directorul programului are calea:
"C:\SAGA C.3.0" pentru programul SAGA C.
Nu de alta, dar acel mesaj se trimite pentru a prevenii erorile in cazul actualizarilor.
Cel mai bine ar fi sa incerci sa suni la cei de la Saga si sa le ceri sfatul pentru rezolvarea problemei.
Pentru viitor cel mai bine este sa faci o salvare pentru toate firmele si sa copiezi tot folderul pe un alt suport informatic.
Prin actualizare s-a creat o arhiva.
Mergeti si RESTAURATI ARHIVA CREATA.
Meniu SAGA--->Administrare(se gaseste langa HELP pe bara de meniu)---->Intretinere BD---->Restaurare.
Apasati pe eticheta RESTAURARE si alegeti sa restaurati ceea ce a fost inainte (dati click pe arhiva pe care o gasiti acolo).
TOT CEEA CE ATI LUCRAT DUPA CE S-A FACUT ARHIVA SE VA PIERDE.
Atentie deci: daca arhiva a fost facuta pe data de 07.11.2011 si eu am mai scris, am tinut contabilitate pana la data la care ati postat acest mesaj, prin RESTAURARE voi obtine datele de dinainte de 07.11.2011 (inainte de instalarea noii versiuni).
Foarte curios ca o actualizare a sters date.
E prima oara cand am auzit...
Dar daca spuneti ca asa s-a intamplat inseamna ca asa este.
Daca restaurarea nu merge, trimiteti un email la SAGA si in atasament puneti acea arhiva creata de program in momentul actualizarii.
Am si eu o problema, poate ma ajutati
ceva date s-au pierdut , adica balanta din decembrie este fara foarte multe date
daca am in arhiva si un folder cu data si zip si am si una cu update zip, care sa il restaurez? Va multumesc