bilant 2011
Re: bilant 2011
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
Buna, va rog ajutati-ma cu o informatie, stiu ca notele contabile, raportul de gestiune, decl administratorului si pv aga trebuie sa fie semnate si stampilate chiar dc le transmitem on line dar formularele 10 20 30 si 40 cu exceptia semnaturii digitale mai trebuie stampilate ??? ca nu se poate ...
Da, trebuie stampilate si semnate, presupun ca un set din documente (bilant+anexe) se pastreaza la sediul firmei si este necesar ptr. banci, etc..
1+1=3
- fagarasa176
Formularele 10,20,30 si 40 fac parte din bilantul pe care il urcati on'line, ele nu se scaneaza si se ataseaza in arhiva zip.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Multumesc pentru raspunsuri, da asta stiu ca trebuie semnate si stampilate exemplarele care raman la sediu insa nu stiam exact despre cele care le trimitem on line dar m-ati lamurit
Multumesc inca o data

Pentru SandruG980
Totusi unde ai citit ca trebuie anexat si "raportul de gestiune"? ca eu nu am gasit asa ceva.
Totusi unde ai citit ca trebuie anexat si "raportul de gestiune"? ca eu nu am gasit asa ceva.
Unii numesc așa raportul administratorului.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Am inteles. Multumesc de lamurire.
Buna ziua, vreau sa trimit bilantul simplificat si as vrea sa stiu care sunt pasii care trebuie urmati?
Scanez notele explicative, decl administratorului, PV aga, raport de gestiune si propunerea de recuperare a pierderii, toate acestea le arhivez, generez PDF-ul, atasez arhiva, validez, semnez electronic iar dupa aceea de unde trebuie sa trimit? Va rog daca se poate sa-mi spuneti exact de unde se trimite si ce formular trebuie ales pentru bilantul simplificat.
Se mai ataseaza balanta de verificare si CUI-ul societatii?
Multumesc.
Scanez notele explicative, decl administratorului, PV aga, raport de gestiune si propunerea de recuperare a pierderii, toate acestea le arhivez, generez PDF-ul, atasez arhiva, validez, semnez electronic iar dupa aceea de unde trebuie sa trimit? Va rog daca se poate sa-mi spuneti exact de unde se trimite si ce formular trebuie ales pentru bilantul simplificat.
Se mai ataseaza balanta de verificare si CUI-ul societatii?
Multumesc.
- fagarasa176
Nu uita inainte de scanare sa le semnezi si stampilezi.
Bilantul se urca prin acelasi portal unde urci si restul declaratiilor adica AICI
Bilantul se urca prin acelasi portal unde urci si restul declaratiilor adica AICI
Nugruinl scrie: Se mai ataseaza balanta de verificare si CUI-ul societatii?
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Buna ziua, daca sunt imputernicita sa semnez electronic declaratiile pentru mai multe societati, dar nu sunt angajata numai la una dintre ele, pot semna bilantul si pentru celelalte societati sau nu?
va multumesc!
va multumesc!
- todireanuc
le puteti trimite cu semnatura electronica pe toate dar nu puteti semna efectiv bilantul
As mai avea o intrebare: la nota expl. nr.7 pct.c (din Saga) trebuie sa trec ceva? Eu nu am actiuni emise doar parti sociale. Pot sa sterg "actiuni emise" si sa las doar "parti sociale" si sa trec numarul si valoarea lor conform actului constitutiv sau nu trec nimic?
Multumesc
Multumesc
apasa pe detalii sa vezi ce trebuie sa scrii acolo