NUMAR TVA FURNIZOR EXTERN
NUMAR TVA FURNIZOR EXTERN
Am un furnizor extern din italia si am verificat pe mfinante si apare acolo ca inregistrat. Dar cum ar trebui sa scriu numarul in saga? Cu "IT" sau fara? Am scris cu it, fara , cu spatiu intre it si numar si nu vrea deloc. Aveti vreo sugestie?
Re: NUMAR TVA FURNIZOR EXTERN
fara IT
Si daca tot nu vrea?
ei au un numar de genul: 030202578. Am incercat si asa si tot degeaba. Am pus la tara ITdar nu vrea si pace.
ei au un numar de genul: 030202578. Am incercat si asa si tot degeaba. Am pus la tara ITdar nu vrea si pace.
Nu vrea să ce? Să-l salveze? Sau ce?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
redescarca si reinstaleaza ultima actualizare
Am redescarcat ultima actualizare si tot nu merge. Atunci cand dau verificare furnizori, nu imi apare firma si daca e platitor de tva, ca la furnizorii interni. Asta nu merge. Mentionez ca am verificat pe site-ul m.finante si sunt coduri valide.
ce cod ai verificat? daca nu e secret evident... 

Codul TVA al furnizorului extern, ce as fi putut sa verific?
e secret ? ma gandeam ca il poti spune sa verificam si noi...sa vedem daca problema persista .
Problema nu este sa fie verificat codul tva, atat timp cat pe site oificial este corect, ci cum ar trebui introdus in saga. Firma este din italia, asa cum daca firma este din austria si are cod tva care incepe cu ATU123 si in saga scrii doar U123, asa si firma din italia are cod IT123. Ideea este ca nu merge verificarea chiar daca scriu fara IT....Poate nu face legatura programul cu baza de date m.finante, desi la intern merge f. frumos.
si eu am aceeasi problema de cateva luni. si la furnizori interni mi-au mai aparut diferente intre site-ul mfinante.ro si cel de pe care face saga verificarea. si anume la o firma care era scoasa de la tva in mfinante.ro aparea ca platitoare in verificarea de la saga.