eroare d112 - data concediu medical

marino147

eroare d112 - data concediu medical

#1 Mesaj de marino147 »

Buna ziua,

Poate imi raspunde cineva.
Am un concediu medical eliberat cu data de 02.04.2012 iar perioada cm este 02.04.2012 - 18.04.2012, adica data validitatii cm incepe odata cu data eliberarii, nefiind nici spitalizare.
Imi apare eroare din acest motiv.
Am incercat sa suport tot din FS dar apare o noua eroare, adica din FS se suporta doar primele 5 zile.
Cum se poate rezolva aceasta situatie ? poate nu am facut ceva bine ?!

Cu bine, tuturor!

herganiec

Re: eroare d112 - data concediu medical

#2 Mesaj de herganiec »

faci 2 pozitii primele 5 zile se suporta din FS si
a doua pozitie din CCI (completata ca si prima doar datele calendaristice sunt diferite)
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

mahuta

#3 Mesaj de mahuta »

Buna seara,

am si eu prima oara un Cm de sarcina si lauzie 08 din 17.05-31.05 pe care l-am introdus la CM suportat din CCI dar la validare D112 imi da eroare si-mi spune verificati fisierul atasat pt erori, dar nu-mi da nici un fisier atasat. Daca salvez D112 imi spune ca documentul nu este valid si nu a generat xml. Cum pot sa identific problema?

Multumesc

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

cand deschideti fisierul D112 pdf, dupa validare, va apare mesajul si apoi in partea stanga jos, e o agrafa, apasati si deschideti fisierul acela
Acolo gasiti mesajul de eroare.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

mahuta

#5 Mesaj de mahuta »

Multumesc,

se pare ca-mi da eroare la un angajat care a plecat iar la ultimul fluturas i s-au adaugat 8 zile de CO neefectuat, iar acum nr zile lucrate e mai mare decat nr efectiv de zile lucratoare din luna Mai. Am gresit undeva adaugand cele 8 zile de CO neefectuat?

Multumesc inca o data,

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

Da, trebuie sa ii calculati doar suma cuvenita pt zilel de CO neefectuat, sa il adaugati la Alte venituri si atunci era ok. Nu se adauga zile de co daca nu s-au efectuat.

mahuta

#7 Mesaj de mahuta »

Multumesc pt suport,

Weekend placut!

Scrie răspuns