ITM - Revisal

erosc

ITM - Revisal

#1 Mesaj de erosc »

La o societate am facut 3 angajari in data de 29.05.2012 , (erau reangajari defapt pentru ca acesti oameni au mai lucrat la societate ) am transmis revisalul la timp dar nu am parola si am trimis de la ITM deci nu am putut verifica ce am trimis si eram sigura ca totul e in regula. Astazi am avut un control si unul dintre angajati defapt nu era angajat. La mine apare pe stat si pe pontaj dar in revisal la ITM nu este, in schimb cu acel numar de contract cu aceeasi data este o alta persoana cu contract activ. Persoana respecitva are contract incetat la societate si nici nu imi apare pe stat si pe pontaj. Daca puteti sa-mi spuneti unde pot sa caut greseala habar nu am ce s-a intamplat cum am eu una in saga si alta in revisal la itm am primit amenda 10.000 lei astazi pentru netransmitere in revisal al persoanei respective. Credeti ca e corect ? E clar ca e o eroare si nu netransmitere !!!

septimiuv

Re: ITM - Revisal

#2 Mesaj de septimiuv »

verifica informatiile din revisal

erosc

#3 Mesaj de erosc »

Am verificat si in revisal si in saga si peste tot unde s-a putut , am trimis din nou revisalul si tot asa e nu se schimba nimic. In revisal apare un angajat care in realitate nu este angajat si nu am unde sa modific pentru ca el nu apare in saga cu contract activ si persoana care este lucreaza nu apare in revisal doar in saga. Unde as putea apela sa ma ajute cineva cum sa procedez mai departe sa fie totul in regula

mahuta

#4 Mesaj de mahuta »

Buna,

folosesc programul Revisal pt a transmite datele la ITM, stie cineva cum se poate sterge un contract/angajat din acest program Revisal? pt ca eu nu reusesc, am introdus toate datele ca sa-l trimit cu o noua angajare dar pana la urma acel acea persoana nu s-a mai angajat si din toate butonasele nu am reusit sa gasesc nici unul care sa-l stearga.

Multumesc,

anghelc679

#5 Mesaj de anghelc679 »

stie cineva cum pot lista tot revisalul? sa imi apara toate date salariatilor.unde mai trec buletinul ? nu mai e rubrica sau eu nu vad.
multumesc

balazse

#6 Mesaj de balazse »

MahutA
Nici in programul oficial nu se poate sterge un angajat sau contract, aceste informatii pot fi corectate sau modificate. Un contract se transmite daca a fost semnat (si nu inainte), iar daca se doreste desfacerea contractului se desface pe baza unui articol din Codul Muncii.

AnghelC679
Completarea seriei si numarului actului de identitate nu este obligatorie, si in programul oficial aceste informatii se pot trece optional la "mentiuni".

anghelc679

#7 Mesaj de anghelc679 »

Multumesc

Scrie răspuns