Buna ziua!
Obiectul de activitate al firmei noastre este de constructii industriale si fiecare lucrare executata are perioada de garantie, drept pentru care ni se opreste GBE, de catre beneficiar.
Oricat am cautat pe forum nu am gasit niciunde vreun subiect despre extrasele de cont pentru acestea. As dori, daca se poate, sa introduceti in program posibilitatea de a lista extras de cont pentru conturile 167 si 267.
Multumesc!
Extras de cont pentru conturile 167 si 267
Re: Extras de cont pentru conturile 167 si 267
Stiti ca potrivit normelor legale de inventariere extrasul de cont nu este singurul document. Inventarierea soldurilor se poate face si in baza unor punctaje reciproce intre parteneri. In acest sens putei lista fisa contului analitic la 267 sau 167, in functie de tipul garantiei si sa solicitati partenerului confirmarea soldului dupa punctarea, compararea datelor din acel document, cu cele din evidenta sa.
Este putin mai dificil sa se implementeze un astfel de extras de cont, pentru cazurile acestea, in program. Nu de altceva dar astfel de informatii nu se pot prelua din fisa contului, de unde ar fi greu sa se asocieze o inregistrare unui client sau furnizor.
Este putin mai dificil sa se implementeze un astfel de extras de cont, pentru cazurile acestea, in program. Nu de altceva dar astfel de informatii nu se pot prelua din fisa contului, de unde ar fi greu sa se asocieze o inregistrare unui client sau furnizor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Re: Extras de cont pentru conturile 167 si 267
asa e, multumesc!