Am o problema, care ma da peste cap.
Am inchis luna februarie, verificat solduri, etc, totul corect, acum vreau sa inchid luna martie, ghiciti ce?-nu mai am aceleasi solduri in luna februarie si drept urmare mi-a dat peste cap situatia lunii martie. Mi s-au modificat soldurile si toate situatiile lunii februarie. Nu neg ca este posibil sa fi facut eu ceva gresit, dar ce anume? Nu inteleg, si acum stau si listez situatii peste situatii ale lunii februarie si nu mai mi se pupa aproape nici o suma. Ce sa fac? sau ce sa nu mai fac?
multumesc anticipat. K
Un sfat, o idee
-
si mie mi s-a intamplat ceva asemanator pt.ca din greseala am restaurat datele de la alta societate .
cand am descoperit greseala i-am dat restaurare de la de la ultima salvare pe care o aveam buna in calculator si au revenit datele la normal.
nu sunt un ,,as " in programul saga ,lucrez doar de 3 luni cu el,dar am avut noroc !pasii de urmat :
1. administrare
2.intretinere BD
3.restaurare
4.restaurare din arhiva selectata ( alege o data anterioara ultimei salvari)
mult noroc!
cand am descoperit greseala i-am dat restaurare de la de la ultima salvare pe care o aveam buna in calculator si au revenit datele la normal.
nu sunt un ,,as " in programul saga ,lucrez doar de 3 luni cu el,dar am avut noroc !pasii de urmat :
1. administrare
2.intretinere BD
3.restaurare
4.restaurare din arhiva selectata ( alege o data anterioara ultimei salvari)
mult noroc!
-
Nu pot sa il mai descarc, pentru ca a fost putin adaptat de cei de la SAGA pentru nevoile noastre, iar ca sa il descarc iar , nu ar insemna sa pierd toate artifiicle? Si daca presupunand ca as face asa, ar trebui sa restaurez dupa o discheta care va contine programul asa cum este el , adica cu greseli in balanta.
Va rog ce sa fac? Sincer imi e si frica sa ma apuc de verificat si luna Ianuarie.
Problema e ca nu am dupa ce sa restaurez pentru ca asta ar insemna sa imi pierd tot ce am lucrat de atunci pana in prezent.
Va rog ce sa fac? Sincer imi e si frica sa ma apuc de verificat si luna Ianuarie.
Problema e ca nu am dupa ce sa restaurez pentru ca asta ar insemna sa imi pierd tot ce am lucrat de atunci pana in prezent.