Runtime error!

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
herganiec

Runtime error!

#1 Mesaj de herganiec »

Cand vreau sa actualizez Saga pe un calculator K II/ 400 cu 64 MB (pe care s-a lucrat pana acuma, sistem windows 98SE) , incepe pana cam 75-80% dupa care apare o fereastra cu mesajul:
Microsoft Visual C++ Runtime Library

Runtime error!

Program SAGAC...
This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's team for more information.
Si iasa afara. Se poate intra pe aplicatie, pe firme dar din ce am vazut de ex. jurnalele noi de tva nu sunt acualizate si banuiesc ca si altele lucruri.

Am incercat si o instalare noua pe curat dar tot asa face dupa 75% iasa afara.

Ce e de facut ?? :?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

herganiec

#2 Mesaj de herganiec »

Am mai incercat o actualizare pe alt calculator asemanator ca si configuratie ca cel precedent... acelasi mesaj... Sa inteleg ca nu mai merge pe Windows 98 sau nu e suficient 64 MB pt actualizare ???

Nu stie nimeni nimic ?? nici macar administratorul ?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

munteanud411

tehnice

#3 Mesaj de munteanud411 »

Pina iti raspunde cineva, SALVEAZA mai intii actualizarea pe calculator si dupa aia da-i sa ruleze din fisierul salvat
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

munteanud411

TEHNICE

#4 Mesaj de munteanud411 »

vERIFICA SI CE VERSIUNE DE DirectX ai pe calc. Cred ca iti trebuie cel putin 8 daca nu 9
Dan-

herganiec

Re: TEHNICE

#5 Mesaj de herganiec »

munteanud411 scrie:vERIFICA SI CE VERSIUNE DE DirectX ai pe calc. Cred ca iti trebuie cel putin 8 daca nu 9
Nu cred ca are directX instalat. ca nu era necesar pana acuma, este instalat doar win 98 SE si o imprimanta , office 97, si saga care ... acum nu mai se poate actualiza.. si nici instala de la zero pt ca apare eroarea asta.
Ca sa mai instalez ceva in plus as "omori" calculatorul, nu sunt legate la internet si nu le-am pus nici antivirus ca nu e cazul doar conta lucreaza individual.

Alte idei ?
Ultima oară modificat Vin Feb 09, 2007 1:57 pm de către herganiec, modificat 1 dată în total.

munteanud411

TEHNICE

#6 Mesaj de munteanud411 »

Un DirectX are sigur.
Dar mai incearca o chestie :- n-am mai lucrat de mult pe 98, dar sint sigur ca daca dai clic dreapta la C;, alegi "proprietati" si undeva acolo ar trebui sa ai optiunea de cautare si reparare a erorilor.
Probabil va trebui sa restartezi si sa il lasi sa caute.
Daca eroarea din sistem nu e foarte grava, o repara si ai sansa sa poti lucra.
Nu ma pricep la C++, dar daca ai instalat progamul pe calculator, s-ar putea sa trebuiasca sa il reinstalazi (daca eroarea se mentine- atunci e din cauza lui).
Eu nu am asa ceva pe calculator si nici nu face parte din cerintele SAGA.
In mod normal este folosit de cei care isi creeaza singuri programe, pentru ca este un limbaj de programare.
Dan-

tomac

#7 Mesaj de tomac »

Dacă nu merge instalarea încearcă să actualizezi Windows 98.
Dacă nici după actualizare nu merge, fă o altă chestie:
- instalezi Saga pe un alt calculator
- din folderul în care ai instalat copiezi pe un stick

folderele:
- Clona
- Freetab

precum şi toate fişierele exe şi dll.
Acele foldere şi fişiere le copiezi peste cele existente în folderul în careai instalat Saga pe calculatorul cu windows 98 (cel cu probleme :) )
Rulezi sc.exe şi va trebui să se comporte ca atunci când s-a instalat o actualizare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

herganiec

#8 Mesaj de herganiec »

Multumesc pt ajutor..
Nu mai puteam sa astept si am reinstalat sistemul dar cu Win Me (pt ca recunoaste driverele automat) si merge acum si SAGA.
Multumesc, credeam ca 'scap' mai usor... :) sa nu mai instalez. :?

ancab870

rezolvare

#9 Mesaj de ancab870 »

Chiar daca segventa de instalare nu se finalizeaza , totusi programul se instaleaza. Mergeti in fisierul saga(din locul instalarii)si faceti shortcut to desktop pe executabilul sc.exe, pe care apoi ,de pe desktop il redenumiti cum vreti. :D

Scrie răspuns