problema marketline
-
problema marketline
Buna,am si eu o problema legata de marketline.Nu pot face transferul de date in Saga pentru ca ,desi am creat 5311.client ,setarea din vanzare nu recunoaste acest lucru.Apare si o eroare.Mai mult,acum nici nu pot sa mai deschid marketline pentru ca atunci cand bag parola ,apare din nou eroarea.Ce e de facut pentru a se rezolva aceasta problema?Astept sugestii cat mai curand.Mersi anticipat tuturor celor care imi dau o mana de ajutor.
Re: problema marketline
Desi nu utilizez "marketline" dupa parerea mea trebuia sa creezi "5311.xx" (unde xx sa fie 01, 02, ... 99) in loc de "5311.client".
Va rog sa descrieti erorile care va apar.
In principiu, pentru ca transferul sa functioneze, este necesar sa aveti instalate ultimele versiuni ale programelor MarketLine, respectiv Saga.
In principiu, pentru ca transferul sa functioneze, este necesar sa aveti instalate ultimele versiuni ale programelor MarketLine, respectiv Saga.
-
Cum a inceput....dupa ce am creat in clienti 5311.client,am incercat sa deschid marketline si cand introduc parola,dau enter si apare un chenar in care scrie printre altele "File Firme.dbt" do not exist si imi cere sa continuu sau sa ies.Am sters 5311.client si mi s-a deschis marketline ,la inceput,apoi ,a inceput sa apara aceeasi eroare,desi in client nu e creat acel cont.Ce ar trebui sa fac?Sa dezintalez Marketline si sa-l instalez din nou?Multumesc anticipat pentru sugestii.
Daca reusiti sa intrati in MarketLine va rog sa alegeti din nou calea catre folderul programului SAGA si sa selectati firma din lista de firme. In cazul in care nu reusiti va rog sa reveniti cu un telefon, luni, si sa cereti cu Bogdan.