versiune neinstalata

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
mosescum

versiune neinstalata

#1 Mesaj de mosescum »

Nu am instalat versiunea 3.0.401/02.07.2012. Intrebarea mea este daca versiunea 3.0.402/08.07.2012 preia modificarile din versiunea anterioara? Am livrari de cereale, am introdus la articole codurile dar nu apar in dec. 394 la societatea respectiva.
Multumesc!

balazse

Re: versiune neinstalata

#2 Mesaj de balazse »

Chiar daca ai avea vers 395, daca actualizezi vers 402 vei beneficia de toate inbunatatirile aduse prin toate versiunile de la 396 pana la 402.
Ai incercat sa dai o actualizare la D.394, sa-l exporti in pdf, sa-l validezi si sa vezi ce iti apare?
De altfel exista o actualizare din 11.07.2012, dar nu stiu ce bug s-a remediat.

mosescum

#3 Mesaj de mosescum »

Am facut toti pasii. Nu duce in 394. Ma gandesc totusi ca am gresit undeva la gestiuni, tip de articole, articole. Cand inregistrez factura la iesiri, aleg tip articol produse finite, gestiune produse finite, nu apare articolul cu toate ca l-am creat. Il scriu eu dar dispare. Sigur gresesc undeva dar nu stiu unde.

tomac

#4 Mesaj de tomac »

În D394 apar numai facturi emise către persoane impozabile din România, înregistrate în scopuri de TVA, sau facturi primite de la astfel de persoane.
Ieșirile operate prin bon de casă, nu apar în D394.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

mosescum

#5 Mesaj de mosescum »

Sunt facturi catre societati romanesti. Apar in 394 ca societati si ca sume, nu apar codurile cerealelor livrate.

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Eu n-am avut probleme de acest gen.
Adica m-am dus la "articole" -> m-am pozitionat pe articolul dorit -> am dat click pe "detalii" -> am selectat codul dorit la "cod cereale pt. D394" si am salvat.
Am verificat ca pentru fiecare articol la care am avut rulaj in luna iunie sa aiba selectat codul si D.394 s-a generat corect.
O intrebare as avea, dupa generarea fisierului pdf si validarea acestuia nu ti-au aparut sumele la "cereale"?

mosescum

#7 Mesaj de mosescum »

Nu. Nu duce in 394. Poate am gresit cumva cand am adaugat articolul(orz, grau) ? L-am incadrat gresit ca gestiune sau tip de articol

balazse

#8 Mesaj de balazse »

N-are nici o treaba cu gestiunea sau tip articol, ci important este ca la articolele utilizate (atentie nu vorbim despre modul de lucru cu tip "nedefinit"), adica la acele coduri sa avem completate codurile de cereale.

mosescum

#9 Mesaj de mosescum »

Sunt completate. O sa mai incerc, poate reusesc. Pana atunci le completez manual in pdf.

balazse

#10 Mesaj de balazse »

Trebuie sa functioneze ca am creat doua D.394 s erau corecte.

Scrie răspuns