eroare cannot create file:g:\sc_alex_&_eugen_srl\27-07-2012_0_.zip.1102
va rog sa-mi spuneti cum sa remediez aceasta problema
eroare la salvarea bazei de date
- fagarasa176
Re: eroare la salvarea bazei de date
Lucrati cumva in retea?
Daca da salvarea trebuie efectuata de pe statia server.
Daca da salvarea trebuie efectuata de pe statia server.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Locația în care doriți să salvați, nu există sau e read-only.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
am facut o mareeee greseala, am sters arhivele vechi pt.ca ocupau mult spatiu si
programul mergea greu si nu mai imi da voie sa fac salvare si nici restaurare din
alta locatie .
va rog ,exista vreo solutie sa remediez situatia?
programul mergea greu si nu mai imi da voie sa fac salvare si nici restaurare din
alta locatie .
va rog ,exista vreo solutie sa remediez situatia?
Nu se poate așa ceva. Vă dă vreo eroare? Dacă da, ce eroare? Programul face salvarea datelor în locația indicată de utilizator, fără probleme. Nu o face dacă:
- locația indicată de utilizator nu există sau este inaccesibilă (spre exemplu: salvare pe rețea când rețeaua este inactivă)
- utilizatorul ce a inițiat salvarea nu are drepturi de scriere pe locația respectivă sau locația este de tip read-only.
- a fost reinstala sistemul de operare și nu s-a reinstalat versiunea gratuită a programului ci doar s-a recopiat folderul vechi în vechea locație.
- locația indicată de utilizator nu există sau este inaccesibilă (spre exemplu: salvare pe rețea când rețeaua este inactivă)
- utilizatorul ce a inițiat salvarea nu are drepturi de scriere pe locația respectivă sau locația este de tip read-only.
- a fost reinstala sistemul de operare și nu s-a reinstalat versiunea gratuită a programului ci doar s-a recopiat folderul vechi în vechea locație.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
multumesc , am rezolvat ,imi dadea eroare ....
am reinstalat versiunea free in aceeasi locatie unde era saga ,apoi versiunea cu
licenta si a mers ; stergand arhivele imi spunea ca nu sunt salvari de 2800 zile ,
acum e ok.
am reinstalat versiunea free in aceeasi locatie unde era saga ,apoi versiunea cu
licenta si a mers ; stergand arhivele imi spunea ca nu sunt salvari de 2800 zile ,
acum e ok.
Am si eu o problema.Am de restaurat un fisier la o firma de pe alt calculator si imi spune ca dezarhivarea nu s-a putut efectua. Care ar putea fi cauza?.Calculatorul de pe care iau fisierul de restaurat sau calculatorul pe care urmeaza sa restaurez?ver. SAGA este aceeasi la ambele calculatoare.Stiu ca nu pot restaura de pe verisune maI mare in versiune mai mica. Sper ca m-am exprimat explicit.Multumesc
Verifica daca ai vrut sa restaurezi un fisier "*.zip", desi nu cred ca se poate selecta alt tip de fisier.
Incearca sa faci din nou salvarea de baza de date si sa restaurezi din nou fisierul, este posibil sa fi intamplat ceva la impachetarea fisierului, incearca sa-l dezarhivezi manual, daca nu funtioneaza inseamna ca nici programul nu va reusi.
Daca nici asa nu functioneaza, atunci incearca sa instalezi in ambele locuri (sau initial doar pe pc-u unde faci arhivarea) versiunea free a programului.
In cazul in care nici asa nu merge suni maine la echipa Saga, poate ei iti pot remedia problema.
Incearca sa faci din nou salvarea de baza de date si sa restaurezi din nou fisierul, este posibil sa fi intamplat ceva la impachetarea fisierului, incearca sa-l dezarhivezi manual, daca nu funtioneaza inseamna ca nici programul nu va reusi.
Daca nici asa nu functioneaza, atunci incearca sa instalezi in ambele locuri (sau initial doar pe pc-u unde faci arhivarea) versiunea free a programului.
In cazul in care nici asa nu merge suni maine la echipa Saga, poate ei iti pot remedia problema.