concediu casatorie
concediu casatorie
As dori un ajutor din partea voastra .
La ce rubrica trebuie trecute zilele de concediu pt casatorie in statul de plata , sunt 5 zile platite ( nu fac parte din concediu de odihna)
Va multumesc
La ce rubrica trebuie trecute zilele de concediu pt casatorie in statul de plata , sunt 5 zile platite ( nu fac parte din concediu de odihna)
Va multumesc
Re: concediu casatorie
Se trec la rubrica detalii, alte venituri si se calculeaza astfel: salariul brut se imparte la nr. de zile lucratoare din luna respectiva si se obtine venitul pe o zi care se inmulteste cu 5 si se obtine o suma.Suma respectiva se trece la alte venituri iar la orele lucrate se trece timpul efectiv lucrat.
Multumesc pt ajutor.
nu stiu daca e corect ce ati spus.
zilele libere pt ocazii deosebite, angajatul in cauza face cerere scrisa pt respectivul eveniment (casatorie, deces, etc) cu zilele corespunzatoare, se aproba de conducere si se ponteaza prezent in statul de plata iar omul sta acasa (in nici un caz nu se platesc separat).
zilele libere pt ocazii deosebite, angajatul in cauza face cerere scrisa pt respectivul eveniment (casatorie, deces, etc) cu zilele corespunzatoare, se aproba de conducere si se ponteaza prezent in statul de plata iar omul sta acasa (in nici un caz nu se platesc separat).
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
- fagarasa176
Exact.....plus ca se plateste impozit pe sumele inscrise la alte venituri
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Nu mi se pare corect sa fie pontat prezent atata timp cat omul nu este la lucru , iar ceea ce am spus este corect deoarece venitul aferent timpului lucrat o sa fie mai mic pt.faptul ca lucreaza mai putin si vine in plus alte venituri aferent zilelor legale platite , deci in final salariul o sa fie tot acelasi.
daca ii dati o recuperare unui angajat, cum il pontati ca sa fie platit in luna respectiva?
banuiesc ca face cererea, se aproba, ramane acasa si il pontati prezent la lucru, altfel nu va fii platit pt ziua libera.
Ceva similar e si cu zilele libere pt evenimente deosebite, nu este alt suport de evidentiere in Saga.
banuiesc ca face cererea, se aproba, ramane acasa si il pontati prezent la lucru, altfel nu va fii platit pt ziua libera.
Ceva similar e si cu zilele libere pt evenimente deosebite, nu este alt suport de evidentiere in Saga.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
Buna
E obligatoriu ca angajatul proaspat casatorit sa isi ia cele 5 zile libere imediat dupa nunta sau si le poate lua ulterior, oricand?
Multumesc!
E obligatoriu ca angajatul proaspat casatorit sa isi ia cele 5 zile libere imediat dupa nunta sau si le poate lua ulterior, oricand?
Multumesc!
- fagarasa176
-
Si pe stat, tot la mica intelegere? 

-
Acordarea zilelor libere pentru evenimente speciale nu influenteaza statul de plata, datorita faptului ca indemnizatia de care beneficiaza salariatul este egala cu suma pe care ar fi primit-o daca ar fi lucrat.
Din acest motiv nu este necesara evidentierea in stat a acestor zile.
Din acest motiv nu este necesara evidentierea in stat a acestor zile.
-
Legat de cele 5 zile libere concediu casatorie, i se acorda tichete de masa pt aceste zile sau nu?
Multumesc!
Multumesc!
- fagarasa176
nu , ca se presupune ca salariatul a mancat la nunta ca un spart 

-
Nu a fost buna mancarea!