am efectuat toate operatiunile ptr productie: reteta, bon consum si transfer
probelma este cand transfer produsul finit in marfa
1. cu ce pret il transfer? cu pretul iesit la productie (pretul materiei prime)? sau daca ii pun un pret mai mare care sa includa si un adaos cand si unde vad inregistrarile?
din nou productie
Re: din nou productie
Adaos nu există la producție.
E o problemă la Publine sau Marketline, ori e una de utilizare a SAGA?
E o problemă la Publine sau Marketline, ori e una de utilizare a SAGA?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
- fagarasa176
Intrebare
Dar de ce transferi produsul finit in marfa??
Produsul finit nu poate fi vandut sau ce?
Dar de ce transferi produsul finit in marfa??

Produsul finit nu poate fi vandut sau ce?
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Produsul finit poate fi vandut, problema de care m-am lovit si eu recent, este la generarea automata a productiei (produs finit setat ca nestocat, astfel la validarea iesirii se genereaza automat productia), care merge pana la generarea notei contabile, asta nu se mai face, respectiv, productia exista ca si pozitii in program, validate, dar nu se genereaza nici o nota contabila aferenta.
Chiar nu face nota contabila?
M-as mira...
Si... ma mir in calitate de "implementator" de Saga (inclusiv PubLine) unor clienti noi de-ai mei
Dati-mi va rog o veste buna, ca numai eu stiu cat m-am luptat cu ei sa nu cumpere alt soft.
M-as mira...
Si... ma mir in calitate de "implementator" de Saga (inclusiv PubLine) unor clienti noi de-ai mei

Dati-mi va rog o veste buna, ca numai eu stiu cat m-am luptat cu ei sa nu cumpere alt soft.
Buna ziua,
Am aceeasi situatie.
Pentru fast food, cu prod nestocata, nu ar trebui sa sa gasesc inregistrarea in contabilitate a productiei, ca rulaj ?
In articole contabile am doar atat:
601 = 301
602 = 302
4111 = 701
Avand in vedere ca utilizez acest program de cateva luni, ma tem ca nu cumva sa nu am setarile corespunzatoare.
Va rog, ajutati-ma cu un raspuns!
Va multumesc!
Am aceeasi situatie.
Pentru fast food, cu prod nestocata, nu ar trebui sa sa gasesc inregistrarea in contabilitate a productiei, ca rulaj ?
In articole contabile am doar atat:
601 = 301
602 = 302
4111 = 701
Avand in vedere ca utilizez acest program de cateva luni, ma tem ca nu cumva sa nu am setarile corespunzatoare.
Va rog, ajutati-ma cu un raspuns!
Va multumesc!
Ai validat la inchidere luna partea de stocuri?