Problema gestiune implicita Marketline

Chestiuni specifice extensiilor PubLine si MarketLine
ducat

Problema gestiune implicita Marketline

#1 Mesaj de ducat »

Buna,
In configurare program am cam 6 gestiuni, am pus gestiune implicita una dintre ele si anuma "servicii vandute" la care vand vouchere incarcari cartele cu suma nedefinita initial, vanzarea se face prin cititirea codului de bare de pe voucher. Atunci cand efectuiez o vanzare nu se selecteaza automat gstiunea implicita, imi apare alege gestiunea. Este frustrant sa selectez intodeauna eu manual gestiunea. Cum am putea rezolva, pls. help.

bogdan

Re: Problema gestiune implicita Marketline

#2 Mesaj de bogdan »

In cazul in care aveti grupe de articole si v-ati selectat grupa la serviciile vandute, puteti sa alegeti gestiunea implicita in ecranul Fisiere/Grupe. Astfel nu va mai apare ecranul "Alege gestiune" in momentul vanzarii.

Practic, in cazul in care programul nu identifica o gestiune la nivel de articol se procedeaza astfel:
1. Daca exista o singura gestiune asociaza aceasta gestiune cu articolul respectiv si nu mai afiseaza ecranul "Alege gestiunea";
2. Daca exista mai multe gestiune se verifica intai gestiunea setata la nivel de grupa:
  • a. Daca exista se asociaza acesta gestiune si nu se mai afiseaza ecranul "Alege gestiunea".
    b. Daca nu exista atunci se afiseaza ecranul "Alege gestiunea" si implicit este selectata gestiunea de la nivel de program.
In timp, pe masura ce veti introduce articole in gestiuni, nu va mai trebui sa selectati gestiunea in momentul vanzarii.

ducat

#3 Mesaj de ducat »

ducat

#4 Mesaj de ducat »

Cred ca ar fi o solutie sa pun produsul la intrari cu cantitatea 99999 la pret zero. O sa incerc

Scrie răspuns