am o firma care vrea sa achite impozitul pe veniturile din salarii si contributiile aferente restante de anul trecut (respectiv o luna)
in fisa platitorului sunt si penalitati si dobanzi aferente atat impozitului pe veniturile pe salarii cat si pentru contributii
in ce conturi de trezorerie trebuie platite aceste penalizari si dobanzi? aceleasi ca la plata obisnuita doar cu precizare ce semnifica sau cum?
multumesc
plata impozit si contributii restante
- todireanuc
Re: plata impozit si contributii restante
1 . impozitul pe salarii , pe profit sau pe venit ,majorarile de intarziere si penalitatile aferente se platesc toate intr-un singur cont de TREZORERIE.
2. toate contributiile sociale ( cas , cass , somaj , contributii CCI , fd risc acciidente ) , majorarile de intarziere si penalitatile aferente se platesc in acelasi cont unic la TREZORERIE .
2. toate contributiile sociale ( cas , cass , somaj , contributii CCI , fd risc acciidente ) , majorarile de intarziere si penalitatile aferente se platesc in acelasi cont unic la TREZORERIE .
- todireanuc
multumesc frumos ptr raspuns...eram in ceata dupa raspunsul unei doamne de la fisc cum ca pentru fiecare contributie in parte trebuie sa fac un ordin de plata
deci daca am inteles bine
un op sau fv cu impozit salarii+penalitati dobanzi
si unu pentru contributii + penalitati si dobanzi

deci daca am inteles bine
un op sau fv cu impozit salarii+penalitati dobanzi
si unu pentru contributii + penalitati si dobanzi
de ce ar trebui pentru fiecare op separat ? ca sa le stinga exact pe alea ? hmmm...
oricum prima data se sting debitele principale in ordinea vechimii , apoi majorarile si penalitatile in ordinea vechimii lor.

oricum prima data se sting debitele principale in ordinea vechimii , apoi majorarile si penalitatile in ordinea vechimii lor.
Se poate face fv pentru fiecare in parte si se trec conturile vechi . Poti sa platesti la casierie
Atunci le stinge exact pe alea
Atunci le stinge exact pe alea
- todireanuc
multumesc sanduo763