plata impozit si contributii restante

todireanuc

plata impozit si contributii restante

#1 Mesaj de todireanuc »

am o firma care vrea sa achite impozitul pe veniturile din salarii si contributiile aferente restante de anul trecut (respectiv o luna)

in fisa platitorului sunt si penalitati si dobanzi aferente atat impozitului pe veniturile pe salarii cat si pentru contributii

in ce conturi de trezorerie trebuie platite aceste penalizari si dobanzi? aceleasi ca la plata obisnuita doar cu precizare ce semnifica sau cum?

multumesc

gramac921

Re: plata impozit si contributii restante

#2 Mesaj de gramac921 »

1 . impozitul pe salarii , pe profit sau pe venit ,majorarile de intarziere si penalitatile aferente se platesc toate intr-un singur cont de TREZORERIE.
2. toate contributiile sociale ( cas , cass , somaj , contributii CCI , fd risc acciidente ) , majorarile de intarziere si penalitatile aferente se platesc in acelasi cont unic la TREZORERIE .

todireanuc

#3 Mesaj de todireanuc »

multumesc frumos ptr raspuns...eram in ceata dupa raspunsul unei doamne de la fisc cum ca pentru fiecare contributie in parte trebuie sa fac un ordin de plata :shock:

deci daca am inteles bine

un op sau fv cu impozit salarii+penalitati dobanzi

si unu pentru contributii + penalitati si dobanzi

gramac921

#4 Mesaj de gramac921 »

de ce ar trebui pentru fiecare op separat ? ca sa le stinga exact pe alea ? hmmm... :roll:

oricum prima data se sting debitele principale in ordinea vechimii , apoi majorarile si penalitatile in ordinea vechimii lor.

sanduo763

#5 Mesaj de sanduo763 »

Se poate face fv pentru fiecare in parte si se trec conturile vechi . Poti sa platesti la casierie
Atunci le stinge exact pe alea

todireanuc

#6 Mesaj de todireanuc »

multumesc sanduo763

Scrie răspuns