am un salariat care in luna august a fost in CFS, iar la sfarsitul lunii a decedat; i-am inchis ctr de munca si pt ca mai avea dreptul al 4 zile CO pe statul de plata desi apare in CFS 17 zile , are si 4 zile CO; cand validez D112 imi apar erorile urmatoare :
ANGAJATOR:
* ATENTIE - Creanta 15 - Contributia pentru concedii si indemnizatii datorata de angajator (40) diferita de suma calculata (39) !
* EROARE - Creanta 16 - Contributia individuala de asigurari pentru somaj retinuta de la asigurati (25) diferita de suma calculata (24) !
* EROARE - Creanta 17 - Contributia de asigurari pentru somaj datorata de angajator (24) diferita de suma calculata (23) !
ASIGURATI:
ASIGURAT 2:
* EROARE - A.9. Baza contributie individuala SOMAJ trebuie sa fie 0 (S22)!
Nu stiu unde gresesc????
salariat decedat-eroare D112
Re: salariat decedat-eroare D112
vezi daca zilele de concediu fara plata + zilele de concediu de odihna dau mai mult decat a fost omu' in viata
-
Am facut corectiile necesare ( adica am micsorat nr de zile fara plata cu nr de zile de CO astfel incat sa corespunda cu data decesului ) am actualizat statul de plata , validat iar la D112 sunt aceleasi erori!
In plus corectiile pe care le-am facut pe statul de plata nu corespund cu revisalul, pt ca omul era in cfs de la inceputul lunii august pana la data cand a decedat si automat i-am inchis ctr de m-ca, iar cele 4 zile de CO i se cuveneau pt cat a lucrat de la inceputul anului...........
In plus corectiile pe care le-am facut pe statul de plata nu corespund cu revisalul, pt ca omul era in cfs de la inceputul lunii august pana la data cand a decedat si automat i-am inchis ctr de m-ca, iar cele 4 zile de CO i se cuveneau pt cat a lucrat de la inceputul anului...........

trimiteti arhiva la Saga cu explicatiile de aici.
rezolva ei mai repede.
rezolva ei mai repede.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
nu poti sa ii dai zile de concediu pentru ca nu a fost in concediu, a fost in CFP si pe urma a fost mort
zilele de concediu neefectuate se platesc (familiei sau poti sa-i pui banii in cosciug)

zilele de concediu neefectuate se platesc (familiei sau poti sa-i pui banii in cosciug)
-
Dumnezeu` sa-l odihneasca.....ce sadici sunteti
cica sa-i bagi banii in cosciug, daca ai facut deja inregistrarile in revisal cu art. de deces....si e ok revisalul eu zic ptr zilele de CO acorda-i o prima....s-au ajutor social ceva.....la negru faci un fel de stat
dar pui sa semneze cine ia banii bafta