Buna dimineata!Am nevoie de ajutor, iar celor care imi vor da o sugestie le multumesc anticipat.
Tin contabilitatea unui magazin cu amanuntul, gestiune gobal valorica, fara salariati, unde asociatul unic este si administrator.Am abonament saga C(contabilitate +stocuri) pe un singur calculator.
Pana acum patronul isi facea singur casa, NIR-uri si rapoarte de gestiune. Datorita faptului ca volumul de activitate s-a marit, el si-a exprimat dorinta sa-i sugerez un program informatic care sa-i usureze munca. Nu se pune problema sa-i fac si contabilitatea primara, deoarece magazinul se afla in alta localitate, la circa 21 km de mine, si nu ne-am putea intalni decat o data pe saptamana, lucru riscant in cauza unui control.
I-am sugerat sa-si descarce un "saga C free". Am configurat societatea si pe laptopul lui, am preluat datele contabile numai cu soldul casa, restul zero si am incercat sa introduc intrarile si iesirile. Surpriza a fost ca la iesri programul nu il lasa sa introduca suma totala de pe bon, spunand ca nu am introdus pretul. eu am introdus cantitatea=1 si urma sa introduc total bon asa cum fac la mine, dar programul de pe calculatorul lui nu-mi permite(al meu pemite).
Similar si la intrari.
Nu stiu cum sa procedez, sa-i transfer baza de date? Cum? Manualul de utilizare nu ma lamureste complet.
Sa ma leg cu el in retea? Nu stiu cum.
De aceea va cer ajutorul.
Ajutor va rog frumos!
Re: Ajutor va rog frumos!
Intrați la Administrare - Întreținere BD, bifați opțiunea de salvare în altă locație, alegeți un stick ca altă locație și apăsați "Start",
Arhiva rezultată se poate restaura la firma respectivă.
Tutorial legat de salvare/restaurare:
Ce versiune de program este instalată la firma respectivă?
Arhiva rezultată se poate restaura la firma respectivă.
Tutorial legat de salvare/restaurare:
Ce versiune de program este instalată la firma respectivă?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Re: Ajutor va rog frumos!
versiunea saga C 3.0.404