Probleme mari revisal contract dublu rog ajutor

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
bagium994

Probleme mari revisal contract dublu rog ajutor

#1 Mesaj de bagium994 »

Am o problema majora. In evidenta itm apar cu acelasi contract dublat dar pe functii diferite. Cand am trimis revisal cu primul contract pe functia de incarcator descarcator si apoi am trecut la functia secretara, la ITM apar 2 contracte active, cu acelasi nr. si pe functii diferite. Am incercat sa incetez pe primul contract dar programul revisal l-a incetat pe cel bun.
Primul contract a fost facut in programul saga iar cel de-al doilea operat direct in revisal.
Cum pot sa anulez primul contract si cel de-al doilea sa ramana activ.
La ITM n-am primit nici un raspuns concludent inspectorii mi-au spus ca ei nu se pricep la revisal si ca nu pot opera din baza lor de date pentru a face corectia necesara.
Este un haos total in aceasta tara!

mandeala464

Re: Probleme mari revisal contract dublu rog ajutor

#2 Mesaj de mandeala464 »

In primul rand trebuie sa va hotarati daca utilizati Revisal din Saga sau cel de la ITM, nu puteti lucra pe amandoua in acelasi timp deoarece de fiecare data se transmite toata baza de date si daca nu aveti in ambele,aceleasi inregistrari vi se inreagistreaza eronat.
Dupa aceea intrati pe revisalul de la ITM si verificati ce inregistrari aveti, apoi le confruntati cu realitatea. ( cu contractele fizice).
In cazul in care apar diferente intrati pe Revisalul de la ITM si va lasa sa faceti corectii. Intrati pe fiecare contract si corectati ce este necesar, apoi il transmiteti. Dupa care verificati ca in final datele sa fie corecte.
Sper ca m-am facut inteleasa.
Spor la treaba!

Scrie răspuns