registru evidenta salariati

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
scutariue138

registru evidenta salariati

#1 Mesaj de scutariue138 »

Buna ziua,

La registrul de evidenta salariati documentul care il salvez pentru fiecare salariat in parte este in ''xml'', dar trebuie sa fie in ''data base'' ca sa-l pot trimite. Cum realizez aceasta transformare?

Va multumesc

herganiec

Re: registru evidenta salariati

#2 Mesaj de herganiec »

instalati si programul de la ITM, revisalul lor si doar validati fisierul .xml generat din Saga, care il va transforma in .rvs Acela il trimiteti la ITM.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

scutariue138

#3 Mesaj de scutariue138 »

Am reusit.

Multumesc.

zamfirm28

#4 Mesaj de zamfirm28 »

Spuneti-mi va rog,cum salvati o modificare a unui salariat,doar pe un salariat;intreb pentru ca atunci cand dau "copiere fisier" imi salveaza toti salariatii.Multumesc,astept raspuns!

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Este normal sa iti salveze toti angajatii.
Deja din august 2011 trebuie utilizat noul program ReviSal unde salvarea informatiilor si transmiterea lor contin toti angajatii, mai exact fisierul trebuie sa contina toti angajatii si toata modificarile contractelor (adica de la incepere utilizarii ReviSal vers.5.0.6).
Dupa parerea mea personala. totusi de un an de la implementare n-ar trebui sa fie o supriza acest lucru.

Scrie răspuns