Ital Clean

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
apostoiuv

Ital Clean

#1 Mesaj de apostoiuv »

Am dori sa stim cum procedam in cazul reinstalarii computerului pe care se afla instalat si programul SAGA.
Va multumim!

horvaya687

Re: Ital Clean

#2 Mesaj de horvaya687 »

Depinde unde e instalat Saga si unde e instalat Windows.
Se recomadă ca Saga sa nu fie instalat pe aceaşi partiţie cu windows.
1, dacă e pe aceaşi partiţie cum se vrea a face reinstalarea windows. Cu sau fără formatarea partiţiei.

1a) Cu formatarea partiţiei: Se mută tot fişierul SAGA şi fişierul TEMP într-un loc sigur (altă partiţie, hard, stick etc), se efectuează reinstalarea, se repune SAGA şi fişierul TEMP pe partiţia cu pricina, se actualizează, şi ... la treba.
ATENŢIE: FORMATAREA = schimbarea codurilor de activare (în 98% din cazuri). În acest caz se dă telefon la SAGA pentru modificarea codurilor de acces (strict pentru posesori de contract).

1b) Fără formatarea partiţiei: Se face o copie de siguranţă a fişierului SAGA şi fişierul TEMP într-un loc sigur (altă partiţie, hard, stick etc), se efectuează reinstalarea se actualizează, şi ... la treabă.

balazse

Re: Ital Clean

#3 Mesaj de balazse »

Este recomandat ca dupa instalarea noului windows si copierea inapoi a folderelor mentionate de HorvayA687 sa se instaleze versiunea free a programului deasupra "versiunii vechi".

Scrie răspuns