Buna ziua.
Incerc sa utilizez extensia MarketLine impreuna cu o casa de marcat Novitus (cred ca e identica cu Optimus) si nu inteleg ce fisier ar trebui sa aleg in meniul de configurare al casei de marcat la rubrica : "cale fisier de interfata". Am selectat din lista de case de marcat : "OptimusPrinter" dar nu stiu unde ar trebui sa caut pe hard disk "fisierul de interfata" si nici ce nume ar trebui sa aiba acesta.
Banuiesc ca din aceasta cauza casa de marcat nu raspunde la comanda data din MarketLine pentru a tipari bonul fiscal.
Mentionez ca de pe acelasi calculator, folosind un soft mai vechi (de la alta firma), casa de marcat functioneaza fara probleme. OS-ul este Windows XP.
Va multumesc anticipat.
marketline si casele de marcat novitus (optimus??)
Re: marketline si casele de marcat novitus (optimus??)
scrieti mail la Saga , va trimit ei driverul necesar.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Eu sper ca cei de la SAGA urmaresc forumul si imi vor raspunde aici 

Driverul casei de marcat se numeste TDRV_RO. Astfel, in MarketLine, va trebui sa alegeti calea catre fisierul TDRV_RO.exe.
In cazul in care nu este deja instalat pe calculator, furnizorul casei de marcat ar trebui sa va poata pune la dispozitie acest driver.
In cazul in care nu este deja instalat pe calculator, furnizorul casei de marcat ar trebui sa va poata pune la dispozitie acest driver.
Am reusit! Functioneaza! Multumesc mult.