ROG AJUTOR! Declaratia 112
ROG AJUTOR! Declaratia 112
Sunt in mare dilema. Cum generez din SAGA declaratia 112, cu sumele cumulate pe trimetrul III. Mentionez ca societatea respectiva depune 112 trimestrial si daca modific manual in PDF imi da erori. ???? Exista o setare in program care sa-mi cumuleze sumele pe 3 luni?
Va multumesc!
Va multumesc!
-
Re: ROG AJUTOR! Declaratia 112
Nu se cumuleaza.Se trimite pe rand fiecare din cele trei declaratii:iulie,aug. sept.
zaharescuv scrie:Nu se cumuleaza.Se trimite pe rand fiecare din cele trei declaratii:iulie,aug. sept.
multumesc!
@bagium
Folosiți butonul "Răspunde" pentru a continua o discuție. Nu folosiți butonul "Citează" decât atunci când e nevoie să citați pe cineva.
Folosiți butonul "Răspunde" pentru a continua o discuție. Nu folosiți butonul "Citează" decât atunci când e nevoie să citați pe cineva.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Va rog sa ma ajutati la urmatoarea problema:am depus d 112 si imi apare urmatoarea eroare:
F:asigurat (2) [idAsig = 2]
Eroare fatala de parsare:"invalid byte 2 of 2-byte UTF-8sequence"
Stie cineva ce inseamna asta?Mentionez ca am 2 firme si la ambele imi da aceeasi eroare.
Va multumesc!
F:asigurat (2) [idAsig = 2]
Eroare fatala de parsare:"invalid byte 2 of 2-byte UTF-8sequence"
Stie cineva ce inseamna asta?Mentionez ca am 2 firme si la ambele imi da aceeasi eroare.
Va multumesc!
Vezi cum au rezolvat-o alții, eu nu am făcut decât că am căutat și am gasit link-ul prin utilizarea butonului * Căutare.
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... te#p108223

http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... te#p108223
Ultima oară modificat Joi Noi 22, 2012 4:04 pm de către ferenta, modificat 1 dată în total.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
- fagarasa176
Ai folosit diacritice in numele unui angajat.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Multumesc mult .Asta cred ca era.Am avut 2 angajari si am folosit ă.Incerc sa mai generez odata declaratia.
- fagarasa176
Cu placere.
Nu folositi diacritice in numele angajatilor si aveti grija la aceeasi probla si la denumirile tertilor, furnizori si clienti.
Facilitatea de reluare automata a datelor acestora pe baza codului fiscal, preaia cateodata denumirile cu diacritice, iar la depunerea D394 veti primii aceasi eroare.
Nu folositi diacritice in numele angajatilor si aveti grija la aceeasi probla si la denumirile tertilor, furnizori si clienti.
Facilitatea de reluare automata a datelor acestora pe baza codului fiscal, preaia cateodata denumirile cu diacritice, iar la depunerea D394 veti primii aceasi eroare.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Buna seara,
M-am lovit de o problema. Am un salariat care a fost absent nemotivat in prima saptamana a lunii noiembrie si apoi si-a incetat contractul cu acordul partilor. In stat l-am trecut absent dar i-am trecut la alte venituri banii ce i se cuvenea pentru concediu. Problema este la d 122. Am 0 ore lucrate, venit brut realizat si contributii la acel venit insa imi da eroare:
EROARE - A.5. Ore lucrate efectiv in luna = 0 iar A.9. Baza contributie individuala SOMAJ este > 0 (S22)!
* ATENTIE - A.7. Total zile lucrate este =0 iar A.13. Baza Contributie Individuala ASIGURARI SOCIALE >0 (V69)!
* ATENTIE - A.7. Total zile lucrate este =0 iar A.8. Venit brut realizat >0 (V69)!
A mai fost cineva in situatia asta?
Eu inteleg din mesajul declaratiei ca ar trebui sa am un nr de ore lucrate ptr ca am venit brut la salariatul respectiv dar cum daca el nu a lucrat si a fost absent nemotivat pana in ziua incetarii??
Va rog un sfat!
Multumesc
M-am lovit de o problema. Am un salariat care a fost absent nemotivat in prima saptamana a lunii noiembrie si apoi si-a incetat contractul cu acordul partilor. In stat l-am trecut absent dar i-am trecut la alte venituri banii ce i se cuvenea pentru concediu. Problema este la d 122. Am 0 ore lucrate, venit brut realizat si contributii la acel venit insa imi da eroare:
EROARE - A.5. Ore lucrate efectiv in luna = 0 iar A.9. Baza contributie individuala SOMAJ este > 0 (S22)!
* ATENTIE - A.7. Total zile lucrate este =0 iar A.13. Baza Contributie Individuala ASIGURARI SOCIALE >0 (V69)!
* ATENTIE - A.7. Total zile lucrate este =0 iar A.8. Venit brut realizat >0 (V69)!
A mai fost cineva in situatia asta?
Eu inteleg din mesajul declaratiei ca ar trebui sa am un nr de ore lucrate ptr ca am venit brut la salariatul respectiv dar cum daca el nu a lucrat si a fost absent nemotivat pana in ziua incetarii??
Va rog un sfat!
Multumesc
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
Merci dar nu prea pot sa-l trec prezent caci nu a fost...
-
Debifati faptul ca retineti somajul. Daca debifati, o sa va dea doar atentionari si veti putea depune declaratia.
Se trece doar o ora (la ore lucrate), din pacate asa este conceput corelatiile fisierelui.