am preluat o firma care a lucrat in saga , din intamplare am gasit niste probleme din 2011
care trebuie remediate (diferente foarte mari intre deconturile de tva,jurnale si balante).
d-na cu pricina a recunoscut ca in loc de 9 % tva a facut declaratiile cu 24%, dar nu-i
dispusa sa-si corecteze declaratiile ,dar este de acord sa ne dea arhiva din saga .
problema este ca a lucrat pe versiunea free ,sau pe o versiune mai veche , eu pot
deschide baza ei de date daca lucrez pe versiunea actuala?
cu multumiri pt.ajutor
preluare date din alta versiune
Re: preluare date din alta versiune
Banuesc ca ati creat deja firma .
cereti fostei contabile sa faca o salvare de baza de date si sa intrati in posesia ei.
Asadar cereati:
1. o firma duplicat schimbati putin denumirea de ex. folositi o prescurtare. nu preluati nici un fel de date contabile validati cu zero totul .
2. salvati o baza de date a firmai create .
3. Intrati in meniul Adminstrare/ Interetinere BD / restaurare / restaureare din alta locatie , in aceasta locatie puneti arhiva primita de la fosta contabila si restaurati.
Ca rezultat in acea firma nou creata se vor incarca toate datele pe care doamna fosta contabila le-a avut intraoduse pe firma cu pricina. indeiferent de varianta de saga pe care lucreaza sau daca era sau nu gratuita.
Dar va functiona doar daca saga-ul dumneavoastra este platiit si a avut celputin o actualizare de baza de date. in caz contrar o sa aveti nevoie de codul de deblocare de la reprezentanti SAGA.
cereti fostei contabile sa faca o salvare de baza de date si sa intrati in posesia ei.
Asadar cereati:
1. o firma duplicat schimbati putin denumirea de ex. folositi o prescurtare. nu preluati nici un fel de date contabile validati cu zero totul .
2. salvati o baza de date a firmai create .
3. Intrati in meniul Adminstrare/ Interetinere BD / restaurare / restaureare din alta locatie , in aceasta locatie puneti arhiva primita de la fosta contabila si restaurati.
Ca rezultat in acea firma nou creata se vor incarca toate datele pe care doamna fosta contabila le-a avut intraoduse pe firma cu pricina. indeiferent de varianta de saga pe care lucreaza sau daca era sau nu gratuita.
Dar va functiona doar daca saga-ul dumneavoastra este platiit si a avut celputin o actualizare de baza de date. in caz contrar o sa aveti nevoie de codul de deblocare de la reprezentanti SAGA.
-
Re: preluare date din alta versiune
mulltumesc mult, eu sunt de multi ani utilizatoare a programului si am abonament
si actualizari la zi.
si actualizari la zi.