Etichete
-
Etichete
Se pot printa etichete cu coduri de bare si pret?
De unde si cum?
Multumesc
De unde si cum?
Multumesc
Re: Etichete
Bine ai venit pe forum!
Daca completezi la "fisiere" -> "aticole" pretul de vanzare atunci va aparea si pe etichete.
Etichetele le poti lista utilizand butonul "etichete" (dreapta jos) de la "fisiere" -> "aticole".
Acestea sunt valabile pentru Saga C.
Daca completezi la "fisiere" -> "aticole" pretul de vanzare atunci va aparea si pe etichete.
Etichetele le poti lista utilizand butonul "etichete" (dreapta jos) de la "fisiere" -> "aticole".
Acestea sunt valabile pentru Saga C.
-
Am vazut unde, dar imi da o eroare :
cannot load 32bit DLL c:\sagac.3.0\getcbean13.dll. 1753
ce e de facut?
ms
cannot load 32bit DLL c:\sagac.3.0\getcbean13.dll. 1753
ce e de facut?
ms
Reinstalați versiunea gratuită a programului, ca și cum ați actualiza.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
am reinstalat. aceeasi eroare o da da se pot printa daca trec peste ea.
am alta problema. nu gasesc etichete autoadezive de dimensiunea asta. voi ce folositi sau cum faceti ?
multumesc
am alta problema. nu gasesc etichete autoadezive de dimensiunea asta. voi ce folositi sau cum faceti ?
multumesc
luati coli A4 autoadezive. le listati si taiati cu foarfeca etichetele.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
Se poate seta undeva incadrarea pe pagina cand printezi etichetele? (ca in office de exemplu)
daca da imi explicati cum.. ms
daca da imi explicati cum.. ms
nu prea aveti ce face.. este presetat asa din program.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Se pot personaliza etichetele dupa necesitatile fiecaruia. Trebuie accesat meniul Articole- Etichete- Setari , iar din coordonate si dimensiunile textului se poate face aproape orice. Spre exemplu eu am creat etichete care se listeaza pe pag A4 autoadeziva pretaiata cu 8 coloanex 3 randuri. Functioneaza perfect. Ca exemplu, pot sa va trimit un printscreen cu setarile (da-ti un mail pe [email protected] daca aveti nevoie).
puneti o captura de ecran cu setarile pt etichete sa vedem si noi cum ti-au iesit..
nu stiu cum sa postez pe forum print screen... cum as putea face asta?