Decont trimestrial TVA

felead

Decont trimestrial TVA

#1 Mesaj de felead »

Cine ma poate ajuta cu decontul de TVA ? In formularul de decont trimestrial nu-mi preia sumade tva de recuperat, am incercat sa bifez si sa debifez toate optiunile de la inchidere luna si de la alte informatii, nu mai stiu ce sa fac ?????

iosiff

#2 Mesaj de iosiff »

Ai incercat sa introduci manual TVA ul de recuperat din decontul precedent la randul lui ?
Daca nu introduo manual si o sa mearga, iar preluarea automata o va face singur la urmatorul decont

felead

#3 Mesaj de felead »

Am incercat si cu introducerea manuala in randul de la 4427, nu m-a lasat . In cele din urma, dupa repetate si disperate incercari am reusit asa : am debifat optiunea de raportare trimestriala a tva-ului ( de la initializare societate ), am trecut pe raportare lunara, iar apoi, cand am revenit la trimestrial, sumele au fost preluate. Sper ca e corect.... adica am urmarit ca suma care imi apare de plata in decont sa fie suma de plata din balanta. Oricum, multumesc de sugestie, chiar e important sa stii ca daca ai o problema, cineva te ajuta !!!

iosiff

#4 Mesaj de iosiff »

Probabil ca initial ai incercat sa faci decontul de TVA pe o luna din interiorul Trim si de aceea nu te lasa

felead

#5 Mesaj de felead »

Am vazut ca nu te lasa sa faci decontul in timpul trimestrului; la mine cred ca e vorba de faptul ca am preluat datele contabile din luna februarie, si nu am avut un decont anterior, e primul pe care il fac

Scrie răspuns