restaurare toata baza de date

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
josand

restaurare toata baza de date

#1 Mesaj de josand »

Buna ziua!
Imi cer scuze de acum daca s-a mai discutat aceasta problema si eu nu am cautat cu butonul search..... Mi-am schimbat calc si acum vreau sa lucrez cu saga. Intrebarea este daca pot restaura toata baza de date (adica toate firmele odata) sau trebuie sa introduc manual fiecare firma si apoi sa ii restaurez baza de date?
Multumesc anticipat pentru raspuns,
Dana

herganiec

Re: restaurare toata baza de date

#2 Mesaj de herganiec »

copiati de pe calculatorul vechi tot directorul SAGA C 3.0 de unde este instalat, pe un hardisk portabil.
pe calculatorul nou copiati de pe harddiskul portabil tot directorul Saga C 3.0 in direve-ul D:
descarcati programul SAGA C de pe site-ul Saga de aici http://saga.caloenescu.ro/programe/SetupC.exe pe calculatorul nou.
instalati programul in D:\SAGA C 3.0
la sfarsit, vedeti noile coduri de activare
sunati la Saga sa va descuie, si spor la lucru.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

berceanua

#3 Mesaj de berceanua »

Am schimbat calculatorul si am instalat saga pe noul calculator, dar cand incerc sa introduc codurile de activare imi spune ca sunt gresite. Pe calculatorul nou mi-a fost generat un nou cod de identificare, fata de cel care imi apare pe site cand ma loghez, cod care a apartinut vechiului calculator. Cum obtin codurile de activare pentru noul cod de identificare?

gramac921

#4 Mesaj de gramac921 »

sunand la Saga , maine dimineata :)

Scrie răspuns