De ce ati mutat coloana zile scadenta?

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
Încuiat
andreis491

De ce ati mutat coloana zile scadenta?

#1 Mesaj de andreis491 »

Problema este ca am in fiecare luna multi furnizori noi si la fiecare trebuie sa completez "Zile Scadenta". Pana acum (stiu ca s-a modificat de mult, insa abia acum am avut timp sa scriu :)) dupa completarea denumirii, cui, ajungeam imediat la coloana "Scad" apasand tasta Enter sau Tab.

Imagine

Acum, trebuie de fiecare data sa folosesc mouse-ul ca sa ma pozitionez pe Detalii si campul Zile scadenta, nu mai merge direct din tastatura.
Este adevarat, ca daca apas ALT+D mi se deschide meniul cu Detalii, insa cursorul nu se pozitioneaza automat pe campul Zile scadenta si nici nu am reusit sa fac asta doar din taste.

Credeti ca se poate modifica programul a.i. sa fie la fel ca inainte sau sa se poata pozitiona pe campul Zile scadenta direct din taste?

Multumesc!

herganiec

Re: De ce ati mutat coloana zile scadenta?

#2 Mesaj de herganiec »

era bun cum a fost inainte, cu coloana <scadenta> direct in ecranul principal, ca in imaginea de mai sus.
e mai simplu si se pot vedea care sunt zilele scadente dintr-o privire fara sa mai fie nevoie sa intri individual pe fiecare.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Încuiat