Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:am descoperit de-abia acum ca a fost emisa o chitanta catre un client in suma de 300 ron ,insa aceasta nu a fost inregistrata in contabilitate.
Nu o pot intocmi acum deoarece nu am banii fizic,s-a facut o reglare in contab incepand cu data de 01.09 si nu dispun de acesti bani,respectiv numerarul de acum=numerarul faptic.
Va rog sa-mi dati si mie o solutie optima.
Multumesc anticipat!
eroare incasare
Re: eroare incasare
eugen , ce cuplu ai scris 

Nu prea vad cum sa procedez fara sa influentez casieria....
-
-deci banii i-ati incasat dar ei nu exista momentan fizic? ca nu prea inteleg...
-daca i ati incasat atunci nu incape indoiala ca tb introdusi in reg casa...
-apoi puteti face o DP de ridicare avansuri trezorerie, nici suma nu este prea mare astfel incat sa picati pe soldul scriptic de la casa...si reglati apoi printr-un decont de cheltuieli sau pur si simplu Dispozitie incasare avans neutilizat in momentul in care veti avea banii si faptic...
-daca chitanta a fost eronat intocmita, adica de fapt nu ati incasat acei bani faceti pur si simplu anularea respectivei chitante, cu toate formularele anexate la cotorul chitantierului
-daca i ati incasat atunci nu incape indoiala ca tb introdusi in reg casa...
-apoi puteti face o DP de ridicare avansuri trezorerie, nici suma nu este prea mare astfel incat sa picati pe soldul scriptic de la casa...si reglati apoi printr-un decont de cheltuieli sau pur si simplu Dispozitie incasare avans neutilizat in momentul in care veti avea banii si faptic...
-daca chitanta a fost eronat intocmita, adica de fapt nu ati incasat acei bani faceti pur si simplu anularea respectivei chitante, cu toate formularele anexate la cotorul chitantierului