SCANARE STAMPILA
SCANARE STAMPILA
BUNA ZIUA,
AVAND IN VEDERE CA MAJORITATEA FIRMELOR NU ACCEPTA INCA FACTURILE FARA STAMPILA , VA SUGEREZ POSIBILITATEA DE A INTRODUCE LA RUBRICA SEMNATURA SI STAMPILA POSIBILITATEA DE A PUTEA ATASA STAMPILA SI SEMNATURA SCANATE LA FEL CUM ESTE LA IMAGINE PRECUM SI POSIBILITATEA DE A SELECTA UN FUNDAL LA FACTURI EMISE.
MULTUMESC!
AVAND IN VEDERE CA MAJORITATEA FIRMELOR NU ACCEPTA INCA FACTURILE FARA STAMPILA , VA SUGEREZ POSIBILITATEA DE A INTRODUCE LA RUBRICA SEMNATURA SI STAMPILA POSIBILITATEA DE A PUTEA ATASA STAMPILA SI SEMNATURA SCANATE LA FEL CUM ESTE LA IMAGINE PRECUM SI POSIBILITATEA DE A SELECTA UN FUNDAL LA FACTURI EMISE.
MULTUMESC!
Re: SCANARE STAMPILA
Vezi în link-ul de mai jos ce s-a mai discutat pe forum pe tema asta!Sau scrie mail la SAGA.
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... la#p114972
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... la#p114972
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Pentru GrozaC466, referitor la majuscule:
In ceea ce priveste stampila pe factura poti sa treci urmatorul text:tomac scrie:Vă rog să nu mai postați mesaje scrise integral cu majuscule pentru că e nepoliticos.
Nu are nimeni nici un drept sa iti cere stampila pe factura, ci doar pe chitanta.Semnarea si stampilarea facturii nu este obligatorie conform HG 1861/2006, MO 1044/2006, Cod fiscal art.155 (6)
-
La emiterea unei facturi , ce nu mai este obligatoriu, stampila si semnatura emitentului>? Sau semnatura celui care preia marfa?
Dar semnatura delegatului?
Multumesc!
Si inca ceva, legat de stampila, administratorul unei firme si-a facut o stampila cu semnatura sa. E ok sa o folosesc pe declaratii, registru de casa etc (el nu mai vrea sa semneze defel ci sa aplic stampila pe toate actele). Se poate si asa?
Multumesc!
Dar semnatura delegatului?
Multumesc!
Si inca ceva, legat de stampila, administratorul unei firme si-a facut o stampila cu semnatura sa. E ok sa o folosesc pe declaratii, registru de casa etc (el nu mai vrea sa semneze defel ci sa aplic stampila pe toate actele). Se poate si asa?
Multumesc!
1. Nu este obligatoriu semnarea si stampilarea de catre emitent.
-
Multumesc! Si folosirea stampilei cu semnatura scanata?Cat e de ok sa o folosesc?
- fagarasa176
Nu se va implementa asa ceva si se pare este si ilegal
Pentru lamuriri poti citi si
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... ila#p92078
Pentru lamuriri poti citi si

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Nu sa implementeze Saga scanarea stampilei doresc, poate nu am spus eu exact ce vreau sa stiu.
Administratorul unei firme a facut o stampila cu semnatura sa si doreste ca dep de contabilitate sa aplice stampila respectiva pe toate documentele : declaratii, disozitii de plata, deconturi, peste tot acolo unde el trebuie sa semneze pt ca sunt foarte multe documete pe care trebuie sa le semneze si nu are timp de semnaturi(asa zice el)..
deci, cat de legal este ca eu sa folosesc acea stamila in a semna actele sale?
Sper ca am fost mai coerenta de data aceasta:)
Multumesc pentru raspunsuri!
Administratorul unei firme a facut o stampila cu semnatura sa si doreste ca dep de contabilitate sa aplice stampila respectiva pe toate documentele : declaratii, disozitii de plata, deconturi, peste tot acolo unde el trebuie sa semneze pt ca sunt foarte multe documete pe care trebuie sa le semneze si nu are timp de semnaturi(asa zice el)..

Sper ca am fost mai coerenta de data aceasta:)
Multumesc pentru raspunsuri!
O stampila cu semnatura nu are nici o valoare juridica. Pai daca domnul administrator nu vrea sa semneze, nu are decat sa angajeze un director care va semna toate hartogariile