TRANSFER INTRE SUBUNITATE-UNITATE

balang

TRANSFER INTRE SUBUNITATE-UNITATE

#1 Mesaj de balang »

Buna ziua,rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie:subunitate Italia,cont bancar deschis acolo...transmite catre Romania in contul personal al unei persoane,care nu este angajat sume in euro pentru ca aceasta sa achite aici in romania impozitele si taxele la salarii.Nu stiu cum sa folosesc conturile in ideea de a apare aceste sume ca transfer de la subunitate la unitate.Eu am gandit asa:

La ei...481=512(euro)
aici: 461/anal=481.,..scos banii si schimbat in lei
5311=461/anal
% =5311.....plata impozite Cred ca este o inventie...daca aveti alte idei v-as multumii anticipat

balang

Re: TRANSFER INTRE SUBUNITATE-UNITATE

#2 Mesaj de balang »

Heelp....Tomac.....,de obicei esti salvarea noastra!Chiar ,asa,toate mi se-ntampla numai mie?

tomac

#3 Mesaj de tomac »

La ei 461=5124
Transmiterea debitului în RO
481=461

La firma din RO
preluarea debitului 461=481
5311 sau 512 = 461

Dar e mai greu cu justificarea. Ce sens are ca o subunitate să dea bani unei persoane ce nu are nicio calitate în firmă? Ce act stă la baza faptului că-i virează banii?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

balang

#4 Mesaj de balang »

Am sa intocmesc o imputernicire,in sensul ca nu are cine sa le platesca impozitele si taxele aici,deoarece le-a fost blocat contul bancar pe Romania,au revenit in decembrie si au deschis altul.....Tot ce am putut sa fac este ca mi-au trimis copie extrasul de cont cu sumele de acolo...si aceleasi sume am adus la casierie!Le plateam...nu le ceream(de fisc vorbesc)

Multumesc Tomac!

Scrie răspuns