SRL - D
SRL - D
poate s-a mai intamplat si la altcineva:
in cazul unui srl-d am facut d112 imi diminueaza cota la cas doar in decl 112 iar in stat imi diminueaza si la cota ce accidente de munca.
Cum e corect? ca la momentul validarii in d112 imi pune automat suma nediminuata la accidente de munca dar in stat o lasa diminuata.
Cum este corect sa fie? diminuata si la CAS si la accid de munca sau doar la CAS, si cum fac sa-mi apara si in stat la fel.
stima
baciul
in cazul unui srl-d am facut d112 imi diminueaza cota la cas doar in decl 112 iar in stat imi diminueaza si la cota ce accidente de munca.
Cum e corect? ca la momentul validarii in d112 imi pune automat suma nediminuata la accidente de munca dar in stat o lasa diminuata.
Cum este corect sa fie? diminuata si la CAS si la accid de munca sau doar la CAS, si cum fac sa-mi apara si in stat la fel.
stima
baciul
Re: SRL - D
si cas si accidente
am inteles dar am facut decl pe luna oct 2012 si nov 2012 la o firma si in momentul validarii cu dukintegrator imi pune automat la fond accidente suma intreaga fara scutire apoi imi da ca s-a validat.
In stat imi apare corect cu scutire la cas si fd risc.
Nu stiu la d112 de ce imi da eroare la validare dau reclaculare creante si apoi o valideaza sa o transmit.
stima
In stat imi apare corect cu scutire la cas si fd risc.
Nu stiu la d112 de ce imi da eroare la validare dau reclaculare creante si apoi o valideaza sa o transmit.
stima
valideaza direct pdful nu mai pierd timp cu validatoru'
asa ma sa fac
multumesc pt ajutor
stima
multumesc pt ajutor
stima
te costa 1leu
Înseamnă că ai cheltuit deja toți „1 leii " primiți anul trecut? 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
toti aia 0? 

M-am gândit eu că numa` ''atâția'' au fost... 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Eu nu mai gasesc postat contul bancar lui SeptimiuV.