Poate ma ajuta si pe mine cineva sa inteleg cum se calculeaza concediile medicale. Din cate am inteles eu se face media veniturilor din ultimele 6 luni care au constituit baza de calcul care se impart la numarul de zile efectiv lucrate in ultimele 6 luni. La aceasta baza se aplica procentul de 75% inmultit cu numarul de zile de concediu medical?
Pe urma am inteles ca daca pe concediul medical este bifat initial sau in continuare, se suporta diferit( de catre angajator sau de casa de sanatate).
concedii medicale
-
CONCEDII MEDICALE
DEPINDE DE TIPUL CONCEDIULUI
VEZI CODURI VERSO CERTIFICAT MEDICAL
VEZI LEGISLATIE PT. SE POATE SUPORTA DIN FOND SALARII, CIC, FNUASS IN FUNCTIE DE TIP.CONCEDIU, NR. DE ANGAJTI (CA SI PERIADA)
VEZI CODURI VERSO CERTIFICAT MEDICAL
VEZI LEGISLATIE PT. SE POATE SUPORTA DIN FOND SALARII, CIC, FNUASS IN FUNCTIE DE TIP.CONCEDIU, NR. DE ANGAJTI (CA SI PERIADA)
-
concediu medical
Atentie se suporta din fond salarii primele 5 zile de incapacitate temporara de munca,deci pot fi si sarbatori legale incluse in aceasta perioada.
Ex CM 25 MAI 2007- 31 MAI 2007,3 ZILE SE SUPORTA DIN FOND SALARII,2 ZILE DIN CCI
Ex CM 25 MAI 2007- 31 MAI 2007,3 ZILE SE SUPORTA DIN FOND SALARII,2 ZILE DIN CCI
-
-