Eroare registru de casa

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
Încuiat
balotaa236

Eroare registru de casa

#1 Mesaj de balotaa236 »

Buna!
Problema e in felul urmator am deschis la data 12.12.2012 registru de casa si registru intrari, am introdus o factura la intrari ii dau achitare iar in registrul de casa imi ia plata facturii dar nu imi recalculeaza totalul la registrul de casa? ca sa imi recalculeze trebuie sa inchid registrul de casa si apoi sa-l dechid din nou.

balazse

Re: Eroare registru de casa

#2 Mesaj de balazse »

Sa recapitulam. Ai deschis de doua ori programul, in primul la intrari, iar in al doilea la registru de casa.
La intrari ai introdus o factura, precum tot aici plata acestuia.
In acest caz la a doua "fereastra" trebuie sa iesi si sa reintrii ca sa-ti actualizeze datele.
Incearca sa lucrezi mai mult din tastatura, adica utilizeaza "F3" pentru "intrari" si "F5" pentru registru de casa (adica apesi F3 -> introduci factura -> efectuezi plata -> apesi pe "ESC", ca sa iesi -> F5 pentru a intra in registru de casa si verificarea soldului -> apesi pe "ESC", ca sa iesi -> F3 pentru a intra la intrari), astfel poti sa te muti intre meniuri mai usor.

balotaa236

#3 Mesaj de balotaa236 »

eu le țineam concomitent deschise, introduceam factura o plăteam apoi in registru de casa ma duceam pe alta data apoi reveneam la ziua curenta, îmi apărea plata dar soldul casei rămânea neschimbat ignorând plata.

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Asa cum ti-am zis, ar trebui sa iesi si sa reintrii in meniu.

balotaa236

#5 Mesaj de balotaa236 »

am înțeles SA TRĂIȚI! ideea era ca asa lucrez de mult si nu mi s-a întâmplat pana acum.
Mulțumesc pentru răspunsuri.

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Si pana acum asa a functionat.

Încuiat