Buna ziua,
Stie cineva, pentru un copil nascut in strainatate (cred ca Belgia) poate beneficia tatal de indemnizatie pentru cresterea copilului? Ambii parinti sunt cetateni romani, tatal lucreaza in tara iar mama in strainatate, nu stiu exact daca legal sau nu.
Multumesc!
Indemnizatie Crestere copil
Re: Indemnizatie Crestere copil
Asta ar trebui sa intrebi la Primarie, sau institutia care acorda aceasta indemnizatie.
Dupa parerea mea doar atunci s-ar putea beneficia, daca s-ar putea dovedii ca mama nu primeste o indemnizatie asemanatoare in strainatate.
Dupa parerea mea doar atunci s-ar putea beneficia, daca s-ar putea dovedii ca mama nu primeste o indemnizatie asemanatoare in strainatate.
Multumesc!
O sa intreb si la Primarie, primesc dosarul. Oricum mama trebuie sa faca dovada ca nu primeste indemnizatie. Ma gandeam sa nu fie probleme daca pe certificatul de nastere al copilului este trecuta alta tara. Cand am un raspuns clar o sa sacriu si pe forum.
O sa intreb si la Primarie, primesc dosarul. Oricum mama trebuie sa faca dovada ca nu primeste indemnizatie. Ma gandeam sa nu fie probleme daca pe certificatul de nastere al copilului este trecuta alta tara. Cand am un raspuns clar o sa sacriu si pe forum.
Faptul ca a nascut in alta tara nici o problema. La Satu Mare (si mai ales in localitatile care sunt aproape de vama) foarte multi copii nasc in Ungaria, unele conditii sunt mai bune acolo decat aici, si n-au fost probleme la Primarie.