Extragere date din casa de marcat

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
scrobm

Extragere date din casa de marcat

#1 Mesaj de scrobm »

Buna ziua
La societatea noastra avem o gestiune tinuta intr-un alt program de gestiune si contabilitate. Prin interfata programului de la casa de marcat se poate trimite in casa de marcat stocurile si preturile in fiecare zi, astfel incit se tasteaza doar codul si cantitatea in casa de marcat, ajutand foarte mult atit gestionarul cit si contabilitatea pentru o evidenta cantitativ - valorica. La finalul zilei se face Z-tul prin acel soft, datele fiind importate in acel program de gestiune scazand din stocuri produsele vandute pe casa de marcat. Datorita naturii greoaie a acelui soft, dorim sa trecem la Saga C. Rugamintea mea este, daca cineva stie, daca Saga stie sa faca acest lucru, trimiterea stocurilor si a preturilor in casa de marcat, iar la finalul zilei sa extraga Z-tul si sa importe vanzarile pentru scadere din gestiune. Precizez ca sunt doua gestiuni separate iar fiecare casa de marcat are softul separat, fiind doua modele diferite.

Va multumesc anticipat

tomac

Re: Extragere date din casa de marcat

#2 Mesaj de tomac »

SAGA lucrează în regim on-line cu casa de marcat, nu off-line așa cum descrieți. Parcă cu Datecs folosind Driver ECR lucrează off-line.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns