utilizator nou saga
utilizator nou saga
buna ziua,
sunt utilizator nou saga si m-ar ajuta foarte mult sa aflu combinatiile de taste uzuale pentru a-mi usura munca. Folosesc tatatura si as vrea sa pot face inregistrarile cat mai mult cu tastatura.
multumesc
sunt utilizator nou saga si m-ar ajuta foarte mult sa aflu combinatiile de taste uzuale pentru a-mi usura munca. Folosesc tatatura si as vrea sa pot face inregistrarile cat mai mult cu tastatura.
multumesc
- fagarasa176
Re: utilizator nou saga
In Helpul programului (tasta F1 de pe server sau fisierul HelpSC.chm din folderul SAGA)
Inainte de a incepe -->Operatii cu date
Inainte de a incepe -->Operatii cu date
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Marian Apetre
multumesc pentru ajutor.
in modulul de banca cum pot alege furnizorul/clientul fara sa il caut in lista derulanta?...asta imi ocupa cel mai mult timp in momentul de fata.
in modulul de banca cum pot alege furnizorul/clientul fara sa il caut in lista derulanta?...asta imi ocupa cel mai mult timp in momentul de fata.
completezi doar 401 sau 4111 enter se deschide fereastra si scrii numele lui, enter si continui cu suma si restul.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
ceva nu fac bine pt ca supa ce scriu 401 si dau enter imi spune "contul are analitice"... la incasare la fel... nu sunt eu cea mai priceputa in domeniul calculatoarelor dar nici bata nu sunt...nu inteleg ce nu fac bine..
alt+d, completez datele si cand ajung la fz/cl imi spune de analitice...
alt+d, completez datele si cand ajung la fz/cl imi spune de analitice...
Dupa ce zice " contul are analitice " dati enter si treceti mai departe ( ignorati acel mesaj deoarece dupa corelarea incasari / plati cu factura, o sa se modifice contul din sintetic in analiticul corect).
yuhuuuuu...multumesc 
nici nu stii ce mare ajutor mi-ai fost!

nici nu stii ce mare ajutor mi-ai fost!
Cu placere
- balteanuc692
Si ca sa nu mai aveti nici avertisment, dupa ce scrieti 401 scrieti si punct: "401."
- fagarasa176
Numai ca la banca e o problrmutza mica...nu se deschide automat lista ca la casa 

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Eu pun doar "401" -> la mesaj apas pe "ok" ("enter") -> dupa ce introduc suma (daca este cazul apas pe "enter") si apare lista cu furnizorii.