Buna ziua
va rog sa ma ajutati sa fac corect transferurile din pc 1 in pc 2 si invers. Asadar se lucreaza pe 2 pc-uri actele aceleiasi firme, eu si inca o contabila. La cateva zile vreau sa fac importurile, si anume ce lucrez eu in pc 1 sa apara si in pc 2 si ce lucreaza colega mea in pc 2 sa apara si la mine. Cum trebuie sa fac corect, pentru ca am gresit o data si nu mai vreau sa gresesc. am facut asa, am salvat baza de date din pc 1 si din pc 2, dupa care am importat din pc 1 in pc 2 si invers. problema a fost ca in pc 1 s-a preluat bine, dar in pc 2 s-a dublat tot (intrari, iesiri). ajtati-ma care sunteti in tema. multumesc
2 licente, 2 pc-uri, aceleasi firme
Re: 2 licente, 2 pc-uri, aceleasi firme
apoi conteaza ce lucreza unul pe un calculator si ce pe celalalt.
Daca sunteti in aceeasi locatie(cladire) puteti face o retea si lucrati pe aceeasi baza de date fara sa mai trebuiasca sa faceti transferuri.
daca in punctul 1 este corect (dupa import date din 2), mai verificati o data sa fiti sigur ca e bine si apoi faceti o salvarei si puteti restaura pe calculatorul 2 si veti avea la fel. De asta zic depinde ce lucrati fiecare..
Daca sunteti in aceeasi locatie(cladire) puteti face o retea si lucrati pe aceeasi baza de date fara sa mai trebuiasca sa faceti transferuri.
daca in punctul 1 este corect (dupa import date din 2), mai verificati o data sa fiti sigur ca e bine si apoi faceti o salvarei si puteti restaura pe calculatorul 2 si veti avea la fel. De asta zic depinde ce lucrati fiecare..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
spuneti-mi va rog cum import doar chitantele operate in laptop, cum le trec in pc 2?
adica am facut exportul in laptop, am trimis pe mail, dar in pc 2 nu-mi vede exporul. oare ce nu fac bine?
Trimite de pe laptop o salvare de baza de date si faci import din acea baza de date.
-
Sa-ti spun cum fac eu. Am la fel, 2 PC-uri (desktop + laptop) pe care se lucreaza aceleasi firme.
Am instalat programul SugarSync pe ambele calculatoare. Pentru a functiona, trebuie ca pe ambele sa ai acces la internet.
Acest program iti permite sa partajezi anumite directoare.
Pe PC-ul care are datele cele mai recente, partajezi folderul C:\Saga. Iar pe celalalt PC, alegi ca folderul c:\SAGA sa fie sincronizat cu folderul c:\SAGA de pe primul PC.
ATENTIE. FA BACK-UP INAINTE.
Am instalat programul SugarSync pe ambele calculatoare. Pentru a functiona, trebuie ca pe ambele sa ai acces la internet.
Acest program iti permite sa partajezi anumite directoare.
Pe PC-ul care are datele cele mai recente, partajezi folderul C:\Saga. Iar pe celalalt PC, alegi ca folderul c:\SAGA sa fie sincronizat cu folderul c:\SAGA de pe primul PC.
ATENTIE. FA BACK-UP INAINTE.