Buna ziua,
Folosesc Saga pentru a tine gestiunea marfurilor, clientilor si a facturilor emise. In principiu imi doresc sa realizez o interfata web atit pentru agenti sa poata vizualiza in timp real soldurile cat si pentru clienti sa poata vizualiza pe baza unui user si o parola facturile emise si ne platite.
Deasemenea mi-as dori inclusiv posibilitatea de a putea prelua comenzi de la clienti prin intermediul unei tablete.
Exista vreo astfel de solutie realizata pana in prenzent pentru Saga? Se are in plan si asa ceva?
Ca si infrastructura ma gindeam asa:
Serverul/calculatorul pe care lucreaza Saga in retea sa aiba configurat si in server local Apache cu php si mysql. Aceasta sa poata fi accesat din interent prin intermediul unui ip fix (avem ip fix de la providerul de net) pe un anumit port prin router. Adica si routerul sa fie configurat sa dea acces catre serverul cu saga aflat in retea iar managemul sa fie facut de serverul apache.
Pe serverul apache realizata o aplicatie php/mysql locala care sa se conecteze prin ODBC la tabelele Saga. Practic sa permita in primul rand vizualizare si nu modificare de informatie.
Sper ca am fost cit de cat explicit la ce m-am gandit. Exista vreo solutie de acest gen?
Conector cu un site online
Re: Conector cu un site online
man, nu e mai simplu sa intrebi la saga folosind datele de contact?
Re: Conector cu un site online
SAGA permite preluare de comenzi din fișiere XML. Generați astfel de fișiere și se vor importa.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.